Forest Gathering @ с. Добри Дол - 12.06.2009

• Креатор на темата Креатор на темата viktor_mak
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Веб-сајт
forum.opsesija.mk
Епа драги љубители на псај транс музиката, дојде време на уште една оупен еар журка и тоа тамански по завршувањето на учебната година. Настанот ќе се случува во (близина на) селото Добри Дол. Журот започнува во 22:00 и ќе заврши најверојатно во 08:00. :)

Лајнапот можете да го видите на флаерот подоле.
Напомена! Влезот е бесплатен. :)

forest.jpg

:helou:

Ахахахаххаа Змија и Скач на едно место...ќе падне дружба осеќам :icon_lol: уште па ако се најдеме сите третосменаши мх мх мх...

Ако не ви се верува и на Википедиа има каде е Добри Дол. Малце да побаравте и ке најдевте одприлика каде е. Позади Водно му доаѓа тоа после Расадник, Усје уствари доста далеку е од градот.

За неинформисани, има бусче '58ца мислам дека беше до самото место на случување...па ајде на зезање и ѕенѕање....

Ијаааа комшиката ќе рока... :pos:

Moze nekoj da mi kaze dali SYNESTHESIA imaat nekoj LIVE?I kade mozam da doznaam nesto za niv.Nikogas nisto podobro ne sum cul od MK psytrance.:aplauz:

Blagodaram bata (mans),za linkov,slusnav nesto,ama mnogu se kratki pesnicite.Plus najdov nesto i na SAIKO i na PSYSHOP imaat edna pesna samo izdadena za nekoi rusi,dodusa gi slusnav i drugite na cd-to i osven PARAMATMA,ostanatite mi se nekako t'nki.A i produkcijata na PARAMATMA mi e nekako bleda za razlika od SYNESTHESIA.Imaat deckite stvarno odlicna produkcija.Malku mi e cudno od toa sto go cuv na MYSPACE,ocigledno MK bandovi poveke preferiraat dark i progressive,dodeka jas ocekuvav full on.Uste edno fala za info-to i dokolku ima nekoja informacija vo vrska so SYNESTHESIA,bez razlika LIVE ili nekoe piratsko CD ili bilo sto kade sto mozam poveke da cujam od niv,pisite na forumive.Dodusa im pustiv aber na nivniot profil,ama koj da gi znae.

ааааааааа ќе биде јако вечер :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: едвај чекам

беше некој, како помина????

Blagodaram bata (mans),za linkov,slusnav nesto,ama mnogu se kratki pesnicite.Plus najdov nesto i na SAIKO i na PSYSHOP imaat edna pesna samo izdadena za nekoi rusi,dodusa gi slusnav i drugite na cd-to i osven PARAMATMA,ostanatite mi se nekako t'nki.A i produkcijata na PARAMATMA mi e nekako bleda za razlika od SYNESTHESIA.Imaat deckite stvarno odlicna produkcija.Malku mi e cudno od toa sto go cuv na MYSPACE,ocigledno MK bandovi poveke preferiraat dark i progressive,dodeka jas ocekuvav full on.Uste edno fala za info-to i dokolku ima nekoja informacija vo vrska so SYNESTHESIA,bez razlika LIVE ili nekoe piratsko CD ili bilo sto kade sto mozam poveke da cujam od niv,pisite na forumive.Dodusa im pustiv aber na nivniot profil,ama koj da gi znae.
тоа е единственото нешо шо не ми се свига у државава.. све даркери се ниеден фул-он артист нема(со некој исклучоци - блазеси им)

тоа е единственото нешо шо не ми се свига у државава.. све даркери се ниеден фул-он артист нема(со некој исклучоци - блазеси им)
Ај фул он што нема, ама гоа? :(
Гоа ич. :P

Енивеј, не бев ама колку што разбрав тапа озвучување имало.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom