Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
вака: купив играч, но не може да игра бидејки нема број односно не е регистриран. барав саат време како да му стаам број но залудно. што сега треба да чекам до наредната сезона за повторно од почеток да ги регистрирам играчите ?
ако не си го регистрирал навреме нема да можеш до следниот период за регистрирање,едниот е од 1 декември а другиот е од 1 јули мислам,ако збориме за шпанско

Не бе ја одма го регистирав, ама добро можда уште бил периодот за регистрирање ... :tapp:

А Иване, можеш да ми помогнеш околу ова?

Абе знае некој кај да ги екстрактирам логоата од евро натпреварувањата, фотките од играчите и исплатените дресови од Премиер лига? Знам нешо у graphics фолдерот дека треба ама ја нигде неам ваков фолдер, како фајл само ми е даден, а не како фолдер ...

Шо да праам сеа?

Почнавме со bobi4e i runbabyrun сезона мрежно. Ја ги зедов Манчестер Сити, Боби - Портсмут а run - Ридинг. Густо ќе биде!!! Ако му треба помош некому околу мрежното играње, нека ми пише пп ќе му овјаснам.

Едит: Зборам за Фудбал Менаџер

За десен бек одличен е Гиљерме, на почетот има 19год...игра во Васко де Гама, и можете да го купите за 9мил(каузула)

За десен бек одличен е Гиљерме, на почетот има 19год...игра во Васко де Гама, и можете да го купите за 9мил(каузула)

Сите играчи шо играат во бразилско првенство се со клаузула...е сега некои имаат навистина скапи клаузули но сепак СИТЕ имаат клаузули...и немојте одма да трчате да им ја давате сумата на клаузулата...често се случува да ги продадат играчите и поефтино одколку шо е клаузулата..заебано е само ако се игра англиско и скаш да земиш некој од Јужна Америка...многу често се случува да не им дадат дозвола за настап во Премиер Лига т.е. и да прифати играчот да дојди нема да му дадат дозвола од Фудбалската Асоцијација на Англија...истото важи и за некои играчи кој се од земја шо не е членка на ЕУ

дај бе кажите сервер да се собереме да играме а не се делите по 2-ца на сервер ... :smir:

Не бе ја одма го регистирав, ама добро можда уште бил периодот за регистрирање ... :tapp:

А Иване, можеш да ми помогнеш околу ова?

Абе знае некој кај да ги екстрактирам логоата од евро натпреварувањата, фотките од играчите и исплатените дресови од Премиер лига? Знам нешо у graphics фолдерот дека треба ама ја нигде неам ваков фолдер, како фајл само ми е даден, а не како фолдер ...

Шо да праам сеа?

C:\Documents and Settings\Jovan\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics

Креирај фолдерот(graphics)

Сега внатре креирај два подфолдери

C:\Documents and Settings\Jovan\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\players слики од играчи

C:\Documents and Settings\Jovan\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\logos грбовите на првенства/клубови.

И фала шо викнавте за мрежно...

И фала шо викнавте за мрежно...
и од мене фала што викнавте мрежно ...

п.с. Јове дај ја и ти ќе играме мрежно ќе го земеме и Влатко_Русин и така ќе играме италијанска лига ИНТЕР,МИЛАН и РОМА ќе биде добро :smir:

Ako ima nekoj zainteresiran za da igrame mrezno nekoja poslaba nacija ili low league, neka se obrati kaj mene...

Абе не е работата само ќе играме, ќе играме. треба добра конекција и звер машина.

ај ќе се најде некој ќе напрае како направил G@rfield ќе му речеме тој да ни направи сервер ... (и тој со Јуве и цело првенство) :)

dajte kazete nekoj ubav transver na FM 2008 eve vi nekoj Alex od Vasco

dajte kazete nekoj ubav transver na FM 2008 eve vi nekoj Alex od Vasco
Ибра од Интер
Пато од Милан
Агуеро од Атлетико М
Бајл од Тотенхем
Акинфиев од ЦСКА
Компани од Хамбург
.........:toe:...........

прелистај 3-4 страни наназат Јове доста добри играчи имаше пишано

Фала ЈоФче :)

Инаку и јас сум за мрежно, дајте да најдеме ком кој ќе ни обезбеди мазна конекција :)

Oscar Cardozo - ST Benfica
Rossina - AMR Torino ( ili so edno S beshe ne se sekjavam )
Freddy Guarin - DM nekade ...
Neli Cardozo - MRL AMRL Boca ( ili Cardoso neznam kako se pishuvashe )
Aleks Silva - DC
Carlos Vela - ST Arsenal ( ako mozhete da go kupite zashto ke bide i e najdobriot naplagjach na celata igra ... )

neznam dali tochno gi napishaf iminjata ali tie se onie koj ke bidat megju najdobrite za nekoi 7-8 godini ... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom