Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Објаснувањето за овој феномен е демек ја дуваш многу топката во напад и така нема течни акции кои би довеле до сериозни шанси. Пак е глупо.
Да, сега атакинг-от е тоа што оверлоад беше во 12та и претходните.

Глупости, оверлоад треба да е фрлање се на една карта, жесток атак кон голот а не да ми завршува утакмица за 1 секунда.

Да, сега атакинг-от е тоа што оверлоад беше во 12та и претходните.

Глупости, оверлоад треба да е фрлање се на една карта, жесток атак кон голот а не да ми завршува утакмица за 1 секунда.

Сеа коа ќе наместиш Overload ти е исто како да си им кажал „Клавајте голови повеќе од њума.“

Последно уредено:
Играм на стандард (таква е тактиката), ако водам 1-0 оставам или ставам контрол евентуално затоа што ми се има десено ако ставам contain да ме притиснат и да примам гол. Али ако напраиш пример 2-0 рано, можеш веќе накај 65та полека да се повлекуваш, ама постепено, не наеднаш. Прво контрол, па дефенд и на крај контаин.

Мада, и јас мака мачам со Вест Хем, прошла сезона ме тепаа 3-1, сега водев па ми наоправија 2-1 и некако успеав 2-2.

Иначе какво ви е искуството со Рикардо Ван Ријн (од Ајакс)? Се мислам дали да го зеамна фри. Денсвил секако ќе им го земам, Серхи Роберто веројатно ќе го земам од Барса. Се мислам за Moussa Konate, што викате и за овој? Од голманите Zieler i Casilla се можност, мада не ми се потребни пошто ги имам Куне и Форстер. Не дека се полоши, но имаат сите недостатоци, плус супер иде вака и не сакам да менувам. Малце ме нервира тоа што Куне сега ќе оди на Афрички куп 3 недели, али Форстер е повеќе од добра замена.

Последно уредено:
Играм на стандард (таква е тактиката), ако водам 1-0 оставам или ставам контрол евентуално затоа што ми се има десено ако ставам contain да ме притиснат и да примам гол. Али ако напраиш пример 2-0 рано, можеш веќе накај 65та полека да се повлекуваш, ама постепено, не наеднаш. Прво контрол, па дефенд и на крај контаин.

Мада, и јас мака мачам со Вест Хем, прошла сезона ме тепаа 3-1, сега водев па ми наоправија 2-1 и некако успеав 2-2.

Иначе какво ви е искуството со Рикардо Ван Ријн (од Ајакс)? Се мислам дали да го зеамна фри. Денсвил секако ќе им го земам, Серхи Роберто веројатно ќе го земам од Барса. Се мислам за Moussa Konate, што викате и за овој? Од голманите Zieler i Casilla се можност, мада не ми се потребни пошто ги имам Куне и Форстер. Не дека се полоши, но имаат сите недостатоци, плус супер иде вака и не сакам да менувам. Малце ме нервира тоа што Куне сега ќе оди на Афрички куп 3 недели, али Форстер е повеќе од добра замена.

Ван Рајн добар десен бек е јас го земав прво него, после го користам како замена за Перуци. Денсвил исто така доста брзо се развива можеш да си го земеш.

Како е со газдата? Знам дека беше многу циција минатите верзии.
На фм13 ептен беше со големо срце газдата прва сезона околу 10 мил буџет, оваа година е во рамките на нормалното околу 2-3 мил дава, понатаму повеќе.Јас до 3та или 4 сезона играв мислам околу 40-50 мил. имав за трошење.

Може скриншот од формацијата? Ја се мачам со инструкциите (n)
Leeds United_ Tactics Team.png

Ова ми е за дома и за на гости против лесни противници, за на гости и тешки противници е истата само very rigid и сменети team instructions. Тимов што го напраив е мед, све се млади, средна возраст во тимот ми е 24 години, и тоа 95% за безпари на босман или expired.. Иначе, почнав со Фиорентина и ме избркаа негде на пола сезона :icon_mrgr: Па дојдов во Лидс во Март и тимов беше катастрофа, прво ги спасив од испаѓање, па после тоа 3то место во лига, во плејоф изгубив од Ридинг со гол во 119 минута, и сега ова :D
Како е со газдата? Знам дека беше многу циција минатите верзии.
Неам појма, сеа за сеа е океј, ќе видиме кога ќе почнам во Премиер :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Неам појма, сеа за сеа е океј, ќе видиме кога ќе почнам во Премиер :D

Би требало да имаш подобар буџет. Иначе браво за Костил, одличен голман е иако атрибутите не викаат така баш.

Би требало да имаш подобар буџет. Иначе браво за Костил, одличен голман е иако атрибутите не викаат така баш.
Дефинитивно, за џабе го земав и не ни помислувам да го мењам у скоро време по 20 клин шитс вади без проблем.

А момаков бе

Nam Tae-Hee_ Overview Profile.png Nam Tae-Hee_ History Career Stats.png

<3 Korea

Можам само да кажам дека сум разочаран од Џеко. Само 15 гола со 29 утакмици и 4 од клупа, а зима 115к неделно плус 40к за секој даден гол и 40к за секој настап. Па да му ебам, Лонг даде 15, Видра за 0 го земав има 13, исто и Дејви Пропер има 13, а не ни игра напаѓач. Оваа сезона повеќе се вадам на одбранат, Тадиќ беше повреден еден период, неконстантен, исто и Рамирез и Станциу...Пропер у последно време си гази.

Ај кажете ми мислење за следниве напаѓачи (воглавном ми треба треквартиста или дип лаинг форвард): Vossen, Rhodes, Berardi, Uros Djordjevic, Cornelius. Лукаку е супер, но доста поскапа опција, Велбек не знам како би се снашол кај мене, не е скап ама доста голема плата бара.

Можам само да кажам дека сум разочаран од Џеко. Само 15 гола со 29 утакмици и 4 од клупа, а зима 115к неделно плус 40к за секој даден гол и 40к за секој настап. Па да му ебам, Лонг даде 15, Видра за 0 го земав има 13, исто и Дејви Пропер има 13, а не ни игра напаѓач. Оваа сезона повеќе се вадам на одбранат, Тадиќ беше повреден еден период, неконстантен, исто и Рамирез и Станциу...Пропер у последно време си гази.

Ај кажете ми мислење за следниве напаѓачи (воглавном ми треба треквартиста или дип лаинг форвард): Vossen, Rhodes, Berardi, Uros Djordjevic, Cornelius. Лукаку е супер, но доста поскапа опција, Велбек не знам како би се снашол кај мене, не е скап ама доста голема плата бара.

Џеко и кај мене беше така,па му раскинав договор.Коса ми побеле од неговите промашувања.

Берарди може да ти испадне полн погодок ако го земеш,во Арсенал на мојот сејв беше прв напаѓач и добро се покажуваше.

Пробај Габриел Барбоса доведи го ако сеуште не е во некој јак тим

Берарди не игра нешто редовно во Јуве па заота можам да го земам за некои си 18-20м. Другиве растураат, Роудс го земаа Стоук (ах ја глуп не го земав, ама не бев сигурен каков е). Другиве растураат ама во послаби лиги: Корнелиус во Данска, Урош во Холандија мислам или Белгија, Восен во Белгија.
Габриел Барбоса мислам веќе го зема некој јак тим, не знам кој беше.

Берарди не игра нешто редовно во Јуве па заота можам да го земам за некои си 18-20м. Другиве растураат, Роудс го земаа Стоук (ах ја глуп не го земав, ама не бев сигурен каков е). Другиве растураат ама во послаби лиги: Корнелиус во Данска, Урош во Холандија мислам или Белгија, Восен во Белгија.
Габриел Барбоса мислам веќе го зема некој јак тим, не знам кој беше.

Wilfred Bony zemaj go ako mozes, vo mojot sejf imase 24 gola na polusezona.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom