Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Можел да стави Contain барем последни 15 минути ... Така јас правам ,Attacking/Contain .

јас имам посебна тактика ако гледам дека играта не ми е во ред,играм против заебана екипа,ми прават шанси за гол,а има уште доста време.Ја ставам дефанзивната и немам гајле.Најмалку еден гол примам.Но тоа зависи и од типот на играчите,секако.

Никад не ставам друга тактика у сред утакмица, се со една си форсирам, ако губам само знам оверлоад да опнам. Друго не.

Као Мацари и Бенитез сум. :rolleyes:

Потпишано е договор меѓу SI и ProZone . Football Manager oфицијално преминува и во реалноста :гик:

Никад не ставам друга тактика у сред утакмица, се со една си форсирам, ако губам само знам оверлоад да опнам. Друго не.

Као Мацари и Бенитез сум. :rolleyes:

Некад се дешава на Overload да ти помине времето без шанси. Сеедно, ако примиш 2 гола вака наеднаш, менуваш одма во одбрана и после си тераш до крај победнички. Не знам како изгубил овој така. :D

Некад се дешава на Overload да ти помине времето без шанси. Сеедно, ако примиш 2 гола вака наеднаш, менуваш одма во одбрана и после си тераш до крај победнички. Не знам како изгубил овој така. :D
Да, оверлоадот е тапа на последниве 2 верзии... На 12ката коа ќе стаиш оверлоад се истураш од шанси праење.

Да, оверлоадот е тапа на последниве 2 верзии... На 12ката коа ќе стаиш оверлоад се истураш од шанси праење.

Објаснувањето за овој феномен е демек ја дуваш многу топката во напад и така нема течни акции кои би довеле до сериозни шанси. Пак е глупо.

нема логика, така би требало само да си ранлив на контри а не да не можеш шанса да направиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom