Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Да ви предложам 2 одлични играча кој мора да ги купите и што се развиваат многу добро.
Анџело Енрикез од Манчестер Јунајтед, Многу добар финиш има. под 20 гола во сезона не е.
Вард Проус од Саутемптон, голови од слободни, нафрлувања од корни, не е под 10 асистенции во сезона.

Да ви предложам 2 одлични играча кој мора да ги купите и што се развиваат многу добро.
Анџело Енрикез од Манчестер Јунајтед, Многу добар финиш има. под 20 гола во сезона не е.
Вард Проус од Саутемптон, голови од слободни, нафрлувања од корни, не е под 10 асистенции во сезона.

isto taka i Victor Wanyama od Sautempton e odlicen.

Ванијама е супер. Сакате стајте го dmc или mc со bwm ќе растура. Кај мене, пошто играм со цм дифенд и цм супорт, исто си растура на таа позиција, плус и 5 гола даде после корнери во оваа сезона. Ворд Праус е добар и како централен во средина и како amc so advanced play опција. Финишингот не му јака страна, ама има дадено солиден број голчиња. Во прва сезона 8 гола и 12 асистенции и тоа не е редовен првотимец.

Би ви го препорачал Станциу, исто одличен фудбалер, се зима или за 8-9м во прв трансфер рок или за едно 5-6 на зима (ја на зима го земав).

@Ѓорче 1932 освен Рули, има некој друг што не е реген? :D И тој сигурно има едно 33 години. :D

PanRg3P.png

Да, знам кој е.

Рули ми е жива легенда во клубот,има 35 години и сеуште одлично брани.Неговата замена е перспективен млад играч земен од Стандард Лиеж на слободен трансфер.

Инаку во тим ги имав Ванјама,Станциу,Баланта,Муру,Корчиа,АлексТелес,Капеци,Дриуси,Депај,Бернард,Јанчу,Воланд и други (на овие сеа само ми текнува) и сите беа одлични засилувања,полн погодок.
Со Баланта знаеме дека нема утка :D
Алекс Телес е world class играч ако игра константно.Муру исто така прераснува во играчиште и најчесто до неговите 24-25 години се интересира цела Европа.А накачува одлична цена на трансфер маркетот.Јас им го провалив на Валенсија за 38 милиони.
Капеци исто така прераснува во одличен играч од средниот ред,Дриуси е веќе готов производ и само се надградува.Депај и Бернард на крило за леле мајко,а Воланд во нападот е страв и трепет.

Иначе Џонка знаеш јас зошто го играм менаџерот,заради регените.Цел тим ми е од регени,од тренинг кампот па се до младинската школа,се ми е со пет звездички изградено.Стадионот мислам дека би требало да го убедам за сезона-две да го изгради мочкото Тихомир.Страшно ме нервира у курац,секоја нова сезона му трубам за нов стадион и ми вика дека е задоволен со сегашниот.а пари има од небо,какви страшни играчи сум продавал за брдо пари баш поради тој стадион да му ебам матер.

Овие во состав што ги гледате се скоро сите земени од младинските школи по светот,одличен скаутинг развив по цел свет,ама и цените се ненормални на некои играчи најчесто од Англија,па за да земеш од таму барем просечен играч како бек ап ти требаат најмалце 50 милиони.

Ми остана уште едно непополнето место у тимот, ми треба играч кој ќе ротира со Кандрева на плејмејкерската позиција, пошто неам многу пари од трансфер листа достапни ми се Тајсон од Шахтјор, Афелај од Барса, Буонаноте од Гранада, Касано од Парма и Диего Рибас како фри агент.

:unsure: Не знам за кој да се одлучам.

error.png Ќе биде некој доволно добар да помогне?! Ја играв без проблем, го форматирав компјутеров и сега не можам да ја уклучам, на самиот старт ми се појавува ова. Друже @Џонтра Волта , прочитав по форумов дека си експерт за овие работи, помагај аман :D

Прегледај го приврзокот 100849 Ќе биде некој доволно добар да помогне?! Ја играв без проблем, го форматирав компјутеров и сега не можам да ја уклучам, на самиот старт ми се појавува ова. Друже @Џонтра Волта , прочитав по форумов дека си експерт за овие работи, помагај аман :D

Напрај си апдејт на microsoft framework, а моеш и други драјвери у спат да си симнеш.

Пу пу пу, да не урочам, одбранава коска оваа сезона. Првата примив 39 гола во 38 утакмици, што не декае лошо али може многу боље. Засега, во 16 кола само 5 примени и 36 дадени.

Во групи од ЛШ се прошетав со само едно реми, мада ми се падна лесна група (Бенфика, Базел и ПСВ). Е таму полоша беше обраната, гол разлика 19-7 и тоа 5 само од Бенфика.

Ќе се насочам кон освојување на Капитол купот што не го освоив претходната сезона, ФА мање више, нема да се замарам толку, иако на бордот поважен му е вториов. Во ЛШ ги задоволив очекувањата, мада сега ако ми се падне некој полесен, можам до 1/4финале.

Па добро, не мораше баш Дортмунд...ај доброто е што втората дома ја играм.

Предложете некој добар квалитетен класа AMC, по можност shadow striker ама не е неопходно. Ги разгледувам следниве: Макс Мајер (Шалке), Сигурдсон, Реми Сабела, Ериксен, Фирмино, Александру Максим, Вијналдум, Махер, и Ракитиќ.
Пример, најскапо од овие би го платил Ериксен едно 35м отприлика, Маер 25(клаузула), Ракитиќ 8-9м, Фирмино 27-8, другите од 10-16м. Пошто гледам заинтересирани се за Рамирез Атлетико, ќе гледам едно 30м да земам од него (23 му е моментално вредноста). Ќе глеам и тој што го зимам да биде од ПЛ. Тука е и Рос Баркли, али не знам Евертон за колку би ми го дале. (едно 35 сосе клаузули)

Глеам да не трошам повеќе од тоа што продавам пошто финансиите не се сјајни. Пример, прошлата сезона бев 11м во минус, засега сум 7м во оваа (што е нормално ако се види дека трошам 400к повеќе на неделна база за плати). Но, оваа година играм и ЛШ така да екстра пари од тоа ќе дојдат.

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 100849 Ќе биде некој доволно добар да помогне?! Ја играв без проблем, го форматирав компјутеров и сега не можам да ја уклучам, на самиот старт ми се појавува ова. Друже @Џонтра Волта , прочитав по форумов дека си експерт за овие работи, помагај аман :D
Најновата DirectX инсталирај и ке ти се уклучува.

Ми остана уште едно непополнето место у тимот, ми треба играч кој ќе ротира со Кандрева на плејмејкерската позиција, пошто неам многу пари од трансфер листа достапни ми се Тајсон од Шахтјор, Афелај од Барса, Буонаноте од Гранада, Касано од Парма и Диего Рибас како фри агент.

:unsure: Не знам за кој да се одлучам.
Тајсон ми делува одличен избор,ако можеш,земај го. Касано ми е некако стар веќе,цели на помлади за понатаму да сметаш да можеш да го продадеш за некоја вредност.

@Ѓорче 1932 глеаш што праиш мајмун? :D
Тајсон ми делува одличен избор,ако можеш,земај го. Касано ми е некако стар веќе,цели на помлади за понатаму да сметаш да можеш да го продадеш за некоја вредност.
Сепак Луис Холтби од Тотенхем на позајмица ќе го лапнам. :icon_mrgr:

@Ѓорче 1932 глеаш што праиш мајмун? :D

Сепак Луис Холтби од Тотенхем на позајмица ќе го лапнам. :icon_mrgr:

Што сум јас крив што те имаше на секој две минути во темава со твоите жалби :D

На која позиција ти треба играч ?

Што сум јас крив што те имаше на секој две минути во темава со твоите жалби :D

На која позиција ти треба играч ?
Не ми треба, комплетиран ми е составот, го земав Холтби на позајмица како последна аквизиција во овој летен трансфер период.

Сеа ме очекуваат квалификациски плеј-оф утакмици со Шалке за влез во ЛШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom