Рули ми е жива легенда во клубот,има 35 години и сеуште одлично брани.Неговата замена е перспективен млад играч земен од Стандард Лиеж на слободен трансфер.
Инаку во тим ги имав Ванјама,Станциу,Баланта,Муру,Корчиа,АлексТелес,Капеци,Дриуси,Депај,Бернард,Јанчу,Воланд и други (на овие сеа само ми текнува) и сите беа одлични засилувања,полн погодок.
Со Баланта знаеме дека нема утка

Алекс Телес е world class играч ако игра константно.Муру исто така прераснува во играчиште и најчесто до неговите 24-25 години се интересира цела Европа.А накачува одлична цена на трансфер маркетот.Јас им го провалив на Валенсија за 38 милиони.
Капеци исто така прераснува во одличен играч од средниот ред,Дриуси е веќе готов производ и само се надградува.Депај и Бернард на крило за леле мајко,а Воланд во нападот е страв и трепет.
Иначе Џонка знаеш јас зошто го играм менаџерот,заради регените.Цел тим ми е од регени,од тренинг кампот па се до младинската школа,се ми е со пет звездички изградено.Стадионот мислам дека би требало да го убедам за сезона-две да го изгради мочкото Тихомир.Страшно ме нервира у курац,секоја нова сезона му трубам за нов стадион и ми вика дека е задоволен со сегашниот.а пари има од небо,какви страшни играчи сум продавал за брдо пари баш поради тој стадион да му ебам матер.
Овие во состав што ги гледате се скоро сите земени од младинските школи по светот,одличен скаутинг развив по цел свет,ама и цените се ненормални на некои играчи најчесто од Англија,па за да земеш од таму барем просечен играч како бек ап ти требаат најмалце 50 милиони.