Ф
Флеш
Гостин
подобро симни си целото од NosTeam нивната страна или пак на KickAss ....Барај nosteam names fix на гугле.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
подобро симни си целото од NosTeam нивната страна или пак на KickAss ....Барај nosteam names fix на гугле.
До играта е. Не ти е оригинална верзија. Гусарска ти е нели?Чаре некое има за ова или до овде е играва нон стоп овде ми исклучува
http://prntscr.com/34lt3c
Гусарите биле легално платени од страна на некои држави да пљачкаат други бродови, нешто како платеници само по море. Пиратите биле freelance т.е разбојници. Следниот пат немој вакви грешки.До играта е. Не ти е оригинална верзија. Гусарска ти е нели?
Се извинувам друже десетару!Гусарите биле легално платени од страна на некои држави да пљачкаат други бродови, нешто како платеници само по море. Пиратите биле freelance т.е разбојници. Следниот пат немој вакви грешки.
AхамДо играта е. Не ти е оригинална верзија. Гусарска ти е нели?
Се израдува на 500 милиона за трансфери, know that feelingПрвпат ја забележувам првоаприлската шега ставена во играва. Добра финта.
Треба да се погоди 1 април на играта и на вистина, јака финтаПрвпат ја забележувам првоаприлската шега ставена во играва. Добра финта.