Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Па она последното што е естимат гејм спид нешто беше колку ѕвезди ти е. Кога одиш да бираш лиги и почнуваш нов сејф доле десно имаш тоа.

Не почнувам нова игра него сум 2015 па сеа пред почеток на сезона нахнадно додавам лиги

Не почнувам нова игра него сум 2015 па сеа пред почеток на сезона нахнадно додавам лиги

немам додавано така лиги на новиов, така да незнам.

Moze da dodades novi ligi samo tie ke funksioniraat od pocetok na slednata sezona.
Za kocenjeto ili usporuvanjeto na PC toa zavisi od performansite sto gi ima kompjuterot.

Кога ќе додавате нови лиги - направите скаутинг во таа држава следната сезона одма, се појавуваат newgens постари и по 27, 28 години кои имаат извонредни способности а се многу ефтини.

Кога ќе додавате нови лиги - направите скаутинг во таа држава следната сезона одма, се појавуваат newgens постари и по 27, 28 години кои имаат извонредни способности а се многу ефтини.

Брат ја барам млади играчи сеа ке ти покажам која ми е возраста на тимот едино раду што е нај стар со маркети погледни ја возраста на првиот тим сеа сакам и раду да го продадам и овие резерви шшто ми се се да исчистам да земам млади некој да се развиваат добро надграден е training facilities i youth facilities S.S. Lazio_ Team Players-3.png

Ја мислам дека се е до тактиката формацијата а и општо инструкциите на поставеноста на играчите при изведувње на коренер на противникот има една финта :) 70 посто се шансите да даеш гол од корна и тоа не со глава со нога :) на краток пас
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 14:38 ---
Еве една добра тактитак што според мене е најефикасна можеда ја спуштите од тука пробајте ја пред почеток на сезона нормално нели треба некоја утакмица за да се уиграат играчите али кај мене ова се поакжа најдобра http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-14-tactics/143309-different-451-tactic-success.html
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 14:44 ---

А еве поднесување за корнери значи ставете само краток пас и напагачот да има опција offer short opion при изведување на корнер тој што изведува му подава на напагчот по што одма е до него и овој фура накај гол 70 посто пага гол ова сами треба да го поднесете нее автоматски анместено во такитиката како и инстукциата look for overlapПрегледај го приврзокот 77726
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 14:51 ---
Дечи ај едно прашање колку лиги имате активирано и дали ви кочи пцто или па ви успорува играта кај мене е само италјанска па се мислам да кативирам уште 4-5 лиги али не знам дали ке се успори играта ај некој што има искуство нека каже побрзо зш ја завршив сезоната па сеа да аднам уште лиги ако не зш вака осовив и лиг на шампиони и се сакам да биде поинтересно малце :)

Проблемот е што и се даваат и се примаат многу голови, не е реално секоја утакмица по 2-3 гола од корнери, премногу е. има ли некое решение за одбрана? пошто не е интересно вака... инаку за тоа колку лиги играш или следиш ти е = со перформансите на компјутерот. колку подобар CPU толку подобри перформанси, зборувама ако не ги гледаш утакмиците во 3д ;)

Проблемот е што и се даваат и се примаат многу голови, не е реално секоја утакмица по 2-3 гола од корнери, премногу е. има ли некое решение за одбрана? пошто не е интересно вака... инаку за тоа колку лиги играш или следиш ти е = со перформансите на компјутерот. колку подобар CPU толку подобри перформанси, зборувама ако не ги гледаш утакмиците во 3д ;)

Пробај ја таа тактика поднеси ги така твоите напагачки корни а одбрабнеите корни остај ги као што се и види дали ке биде исто

Го имал некој Том Инс од Блекпул у тим? Јас си го купив во Њукасл за 8 мил, и еве 2ро коло веќе ми гази. Топ играч.
Гансо истотака го земав за 3.5 мил на Сао Пауло им платив и 4 мил на тој агентот негов. Добро игра сега за сега иако е многу рано, кај и да е очекувам повреда поради која ќе паузира 6 месеци. :D
У средина си го земав Хонда за 1мил и Зукулини без пари, прв избор ми се Тиоте-Кабаје.
Десно Бен Арфа лево Инс плеј Гансо и у шпиц Гуфран/Сисе. А пред потпис е и Карлтон Кол.
У одбрана го земав Ревеље одличен бекап на Дебуши, лево го играм Анита. Стопери Јанга Мбива и Колочини.

Ме мрзи да праам пс сеа, рано е уште може ќе ме избркаат. :P
Вака ќе ви го пишам тимот.

------------------Крул

Дебуши-Колочини-Мбива-Анита.

-----------Кабаје--Тиоте----

Бен Арфа----Гансо------Инс.

----------------Гуфран...

Го имал некој Том Инс од Блекпул у тим? Јас си го купив во Њукасл за 8 мил, и еве 2ро коло веќе ми гази. Топ играч.
Гансо истотака го земав за 3.5 мил на Сао Пауло им платив и 4 мил на тој агентот негов. Добро игра сега за сега иако е многу рано, кај и да е очекувам повреда поради која ќе паузира 6 месеци. :D
У средина си го земав Хонда за 1мил и Зукулини без пари, прв избор ми се Тиоте-Кабаје.
Десно Бен Арфа лево Инс плеј Гансо и у шпиц Гуфран/Сисе. А пред потпис е и Карлтон Кол.
У одбрана го земав Ревеље одличен бекап на Дебуши, лево го играм Анита. Стопери Јанга Мбива и Колочини.

Ме мрзи да праам пс сеа, рано е уште може ќе ме избркаат. :P
Вака ќе ви го пишам тимот.

------------------Крул

Дебуши-Колочини-Мбива-Анита.

-----------Кабаје--Тиоте----

Бен Арфа----Гансо------Инс.

----------------Гуфран...

Земи го кеита од лацио мн добро се развива а и ефтино ке го земеш пробај онаци исто така каванда е брз доста и тој ефтино би можел да го земеш

Земи го кеита од лацио мн добро се развива а и ефтино ке го земеш пробај онаци исто така каванда е брз доста и тој ефтино би можел да го земеш

Средината не ја чепкам. Следно нешто што ми треба е квалитетен шпиц, Вернер, Ребиќ, Бензиа.. и одбрана треба да појачувам, стопер еден што ќе го мења Колочини и лев бек.

Ама тоа следното лето.

Брат ја барам млади играчи сеа ке ти покажам која ми е возраста на тимот едино раду што е нај стар со маркети погледни ја возраста на првиот тим сеа сакам и раду да го продадам и овие резерви шшто ми се се да исчистам да земам млади некој да се развиваат добро надграден е training facilities i youth facilities Прегледај го приврзокот 77729
За гоманче земи си го од Гент .... мислам се викаше Padt ...

Ја немам ништо наместено со корнерите, Баланта има дадено 15 гола во 20 утакмици, од кои едно сигурно 10-12 се по асистенција на Бејнс. Најбоље стрелец ми е. :D

Средината не ја чепкам. Следно нешто што ми треба е квалитетен шпиц, Вернер, Ребиќ, Бензиа.. и одбрана треба да појачувам, стопер еден што ќе го мења Колочини и лев бек.

Ама тоа следното лето.

Земи го Simone Pasa од Интер D(C),DM,M(C) на овие позиции игра
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 18:32 ---
Ја немам ништо наместено со корнерите, Баланта има дадено 15 гола во 20 утакмици, од кои едно сигурно 10-12 се по асистенција на Бејнс. Најбоље стрелец ми е. :D

Пробај го тоа со корините ке видиш дека пали :)) само и на главното мени намести кратки и во инструкции имаш пс ставено од мене као треба

За голови од сет писес,мене ми работи,штилкирај се корнер,фри кик да ти биде на михед .... и секако намести најдобрите со атрибут :)

Е добро тоа, нормално ги местам подобрите да изведуваат корнери. Нема да го ставам Лукаку да ми изведува. Од десно се знае, Бејнс растура со изведување корнери, преку 20 асистенции има веќе, а е почеток на март. А Баланта е во топ5 стрелци во ПЛ. :D Ај ќе пробам да наместам ко што ми кажа Ultraboy, може ќе се даваат уште повеќе голови. На една утакмица хет-трик даде дечкото, штета што ми се повреди 2 месеци, па пропушти 7 утакмици, ќе имаше 5 гола плус сигурно. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom