Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти е лоша платава. Ќе мојш да си дозволиш пристоен живот. :D

*

Инаку, јас, благодарение на еден фин член (да не ја спомнувам Illumious, сепак, нека остане тајна кој ми набави торент, пошо сум неписмен во тој домен), сеа наместо тоа што се бара од мене на местово кај што сум моментално, јас ке акам менаџер. Ако може со едитор, ке играм традионално со Слога Југомагнат, или евентуално со Ренова. Ако не, се знае, Ливорно, при што со тактиката add new manager, ке си набавувам и пари и инстант успех. Bazda!

Као пичка некоја! :icon_lol:

Може да добијам линк по пм со апдејт? Симнав еден ама ме испосра со пораки од типот ти фали ова длл, чек сега тоа длл, за на крај да му акнам дилит. Однапред благодарам.
Од еден млад, надежен, потентен и просперитетен менаџер.

Southamton не сакаат да ми позајмат играч во Портсмут оти сме биле ривали
:pos::pos:

Некако многу фаули не се судат додека пак пенал судат за без везе црвени летаат секоја утакмица али мислам дека многу е полесен овој менаџер од останатите играм со lazio i сум прв на табела немам купено ниту еден играч најверојатно добро погодена тактикаS.S. Lazio_ Matches Schedule.png

http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-14-tactics/143309-different-451-tactic-success.html Само направив измена штиклирав EXPLOIT THE FLANKS
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 17:37 ---
На крај на сезона ке ги продадам хернанес кандрева лулич клосе ке земам млади играчи околу 20 години ке им дадам шанска на кеита и онаци сакам да склопам млад тим и да немам проблеми едно 5-6 сезони стандард играчи да бидат али незнам кој одбрабени да ги купма секако каванда ке остане со радуAndrea Petagna_ History Career Stats.png а мета ми е да го земам овој 18 годишен играч на милан е а парче прави

http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-14-tactics/143309-different-451-tactic-success.html Само направив измена штиклирав EXPLOIT THE FLANKS
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 17:37 ---
На крај на сезона ке ги продадам хернанес кандрева лулич клосе ке земам млади играчи околу 20 години ке им дадам шанска на кеита и онаци сакам да склопам млад тим и да немам проблеми едно 5-6 сезони стандард играчи да бидат али незнам кој одбрабени да ги купма секако каванда ке остане со радуПрегледај го приврзокот 76568 а мета ми е да го земам овој 18 годишен играч на милан е а парче прави

Земи го оној од Сент Етјен Курт Зума мислам дека се вика.
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 17:50 ---
Многу крш одбрана имаат овие Џенова бе, неам стопери асални Портанова-Гамберини ми се сега за сега и двајца младинци, неможам ништо да земам, ебан денар неам.

Лев бек Антонини јебига, Антонели несака да го продолжи договорот и е надвор од тимот, десно Вршаљко едина светла точка.

Средниот ред ми е добар, задњни везни Момо Сисоко, пред него плејмејкер Лоди до него бокс-ту-бокс Зукулини/Кучка.
Десно крило Марио Сантана лево Сентурион, и шпиц Џилардињо.

Тиња тим ама ќе пробам во првата сезона мирно да си го обезбедам опстанокот уште на полусезона по можност за до крај рутинирано да си завршам на средина на табела, па веќе од другата сезона со значителни промени во играчкиот кадар ќе атакувам на место во европа.

Земи го оној од Сент Етјен Курт Зума мислам дека се вика.
--- надополнето: 9 ноември 2013 во 17:50 ---
Многу крш одбрана имаат овие Џенова бе, неам стопери асални Портанова-Гамберини ми се сега за сега и двајца младинци, неможам ништо да земам, ебан денар неам.

Лев бек Антонини јебига, Антонели несака да го продолжи договорот и е надвор од тимот, десно Вршаљко едина светла точка.

Средниот ред ми е добар, задњни везни Момо Сисоко, пред него плејмејкер Лоди до него бокс-ту-бокс Зукулини/Кучка.
Десно крило Марио Сантана лево Сентурион, и шпиц Џилардињо.

Тиња тим ама ќе пробам во првата сезона мирно да си го обезбедам опстанокот уште на полусезона по можност за до крај рутинирано да си завршам на средина на табела, па веќе од другата сезона со значителни промени во играчкиот кадар ќе атакувам на место во европа.

Пробај позајми го cana кај мене добро се снаога исто и konko или ciani мада он нее ништо посебно али може ке ти заврши работa :)

Пробај позајми го cana кај мене добро се снаога исто и konko или ciani мада он нее ништо посебно али може ке ти заврши работa :)

Неам бе ич пари ни да платам за позајмицата ни па плата да му давам, тотално сум без пари. :confused:
Ништо ќе играм со Портанова и Гамберини со надеж дека ќе издржат до полусезона каде се надевам ќе ми дадат некој денар да ја појачам одбраната.

Gledam tuka naveliko se igra menadzerkava pa me zanima site originali imate kupeno ili go sredivte problemot so crashnuvanjeto na igrava ??!!

Одкако ќе напуни 20-21 години ако можете зимајте го на позајмица Аднан Јанужај! Си гази лево ко inside forwad! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom