StarScr3am
Ѓавол
кој сака тренинзи нека отиде на фм балкан таму има добри
играчите стануваат ѕверови

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар е, али нишо посебно..ја го земав на 6 месеци зошо Хамшик ми се повреди на 3 месеци, а немав друг плејГледам си го позајмил Zakaria Labayad од ПСВ. Добар е ?
Ја го шитнав на фри ГибсонИграм со Малага и релативно добро ми оди засега ... еве ви препораки за двајца супер играчи кои ги се одлични за во било кој тим ... првиот е Darron Gibson (25 години игра на позиција MC ) , кој го зедов како слободен играч и сум презадоволен од него ... досега на 23 натпревари има постигнато 11 голови , 3 асистенции и 7 пати бил играч на натпреварот ... вториот играч од кој сум презадоволен е John Fleck ( 20 години игра на позиција АМС ) кој го купив од Glasgow Rangers за само 3 милиони евра и досега на 24 натпревари ( од кои половина влезе како резерва ) има постигнато 8 голови , 4 асистенции и 2 пати бил играч на мечот ... иначе и едниот и другиот имаат одличен шут од далечина и најголем број од головите ги дадоа од околу 20 - 25 метри . Сега имам проблем со Дарон Гибсон бидејќи нон стоп ми стасуваат понуди за него од европските гиганти ( среќа што е презадоволен кај мене во Малага па не плачи да го продадам во појак клуб) .
Ја го шитнав на фри ГибсонАма се покајав не требаше,гледам лом прави во Вила кај што отиде и какови голови даваше за мене на неколку утакмици... али тоа е...
Иди кај играчот у сет трансфер статус, и таму намести таму кај Asking price максимумот што може и нема да ти праќаат понуди.И јас се зачудив кога видов дека не му е обновен договорот во Манчестер и го зедов како слободен играч во јануари ... иначе лом прави кај мене во Малага . Само требаше поголема release клаузула да му ставам кога потпиша за мене , ми е страв да не го лапни некој од гигантите кои го бараат ( само 10 милиони евра му е клаузулата ) ... додуша досегашните понуди кои ми стигаа за него се по околу 4 до 5 милиони ( и тоа пола од парите на рати ) , па ако на некој клуб му се даваат 10 мил. во кеш .... јеби га ... хе хе .
А исто и Џон Флек кој го зедов за 3 мил. од Ренџерс растура кај мене , башка млад е и сигурно ќе стани класа играч .
. Всушност Фланаган, Робинсон и Вилсон се деца на Ливерпул.![]()