Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
Fernando Canesin Matos, млад AMC, може да игра како напаѓач, за 1 милион се зема... Проверете го 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Половина сезона во ПЛ. Сандерленд 3то место, по двава клуба од Манчестер (Јунајтед се ептен први) До сега неколку порази од кои од Јунајтед, Евертон и Сити. Смешно, ги победувам Челзи дома а по 3 дена во ФА Куп со Питерзборо нерешено 2-2. -.-
Немаат баш пари па го земав Велбек на позајмица (прв стрелец во ПЛ со 19 гола! од 24 утакмица - 24 гола) Симао за 2 милиони, Брешано за 2 милиони, Диого слободен трансфер, Бриџ 1,5 милиони, Маниче без пари, Венегор оф Хеселин исто без пари.
Гордон, Бриџ, Брамбл, Вес Браун, О'Шеј, Брешано, Вон, Катермол, Симао, Велбек и Бенднер.
Се е ок, освен што Бенднер често се повредува и не е толку добар ко Велбек па имам малце слаб напад.
Не се улетавајте одма, мада го нема на Замунда уште така да за мене не е излезен сеуште, али да не се заебете ко тројката со поебаниот крак, видете дали сега е во ред.
Каква формација користиш?
Каков тренинг?
Сподели ги тајните на успехот![]()
Гордон, Бриџ, Брамбл, Вес Браун, О'Шеј, Брешано, Вон, Катермол, Симао, Велбек и Бенднер.
Се е ок, освен што Бенднер често се повредува и не е толку добар ко Велбек па имам малце слаб напад.
Не го играш Сесењон? :O
Или како мене free после прва сезонаYaya Sanogo исто, на секоја од менаџериве царувал, и на оваа е одличен, Сити за 3м евра од Оксер го земаа, ја за 8 им го собрав по 2 години, или една, не ми текнува точно колку остана во Сити. Еден од најдобрите напаѓачи беше на претходните 2 верзии од менаџеров, и тука е со таков потенцијал.
Ова со корнериве е смешно, не го средија веќе неколку верзии по ред.Најдобар стрелец ми е DC играч!?![]()