Каква формација користиш?Половина сезона во ПЛ. Сандерленд 3то место, по двава клуба од Манчестер (Јунајтед се ептен први) До сега неколку порази од кои од Јунајтед, Евертон и Сити. Смешно, ги победувам Челзи дома а по 3 дена во ФА Куп со Питерзборо нерешено 2-2. -.-
Немаат баш пари па го земав Велбек на позајмица (прв стрелец во ПЛ со 19 гола! од 24 утакмица - 24 гола) Симао за 2 милиони, Брешано за 2 милиони, Диого слободен трансфер, Бриџ 1,5 милиони, Маниче без пари, Венегор оф Хеселин исто без пари.
Гордон, Бриџ, Брамбл, Вес Браун, О'Шеј, Брешано, Вон, Катермол, Симао, Велбек и Бенднер.
Се е ок, освен што Бенднер често се повредува и не е толку добар ко Велбек па имам малце слаб напад.
У ред е, го има на пиратите.Не се улетавајте одма, мада го нема на Замунда уште така да за мене не е излезен сеуште , али да не се заебете ко тројката со поебаниот крак, видете дали сега е во ред.
Играм со формација 4-4-2. Одбрана и крилата ми се дифолт. Двајцата во средина - едниот ми е ball winning midfielder со defense додека другиот ми е central midfielder со attack. Напаѓачите ми се - едниот Poacher а другиот Deep Lying Forward. Секако и двајцата ми се Attack.Каква формација користиш?
Каков тренинг?
Сподели ги тајните на успехот
Не го играш Сесењон? :OГордон, Бриџ, Брамбл, Вес Браун, О'Шеј, Брешано, Вон, Катермол, Симао, Велбек и Бенднер.
Се е ок, освен што Бенднер често се повредува и не е толку добар ко Велбек па имам малце слаб напад.
Некако не ми е по вкус како играч. Го пробам на повеќе позиции али некако не ми игра добро. Не знам зашто. Да не имаш совет каде може да го играм?Не го играш Сесењон? :O
Или како мене free после прва сезонаYaya Sanogo исто, на секоја од менаџериве царувал, и на оваа е одличен, Сити за 3м евра од Оксер го земаа, ја за 8 им го собрав по 2 години, или една, не ми текнува точно колку остана во Сити. Еден од најдобрите напаѓачи беше на претходните 2 верзии од менаџеров, и тука е со таков потенцијал.
Остај ти тоа, само што реков во интервју дека ми е најјак нападот - за 1 недела ми се повредија сите напаѓачи и морав да играм со младинци...Ова со корнериве е смешно, не го средија веќе неколку верзии по ред.Најдобар стрелец ми е DC играч!?