Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам спуштено претходно играта
--- надополнето: Nov 1, 2011 1:41 AM ---
белким ќе фати краков ако не е цела игра од skidrow

ја средив,зиам непалтен одмор од работа 3 месеца сеа:drk:
--- надополнето: Nov 1, 2011 1:43 AM ---
Ја имам спуштено претходно играта
--- надополнето: Nov 1, 2011 1:41 AM ---
белким ќе фати краков ако не е цела игра од skidrow
фаќа фаќа,ја така напраив.само немој ко мене само ркакот копи да напраиш,туку сите фајлови копи па пејст у играта.

ја средив,зиам непалтен одмор од работа 3 месеца сеа:drk:
--- надополнето: Nov 1, 2011 1:43 AM ---

фаќа фаќа,ја така напраив.само немој ко мене само ркакот копи да напраиш,туку сите фајлови копи па пејст у играта.

хахахаха па да бе нормално, неискусен си ти изгледа зато само .exe-то си го копирал :icon_lol:, битно работи (y)

е сеа некој да каже додека играм на пример сакам нешо на нет да видам,се стопира играта коа ќе искочам на десктоп па коа ќе влезам па у игра си продужуе.во минатите менаџери не беше така.има тоа да се подеси негде или јок бурда?????

Inaku krakov e 12.0.2 verzija znaci ne e posledniot pach ali arno e barem ne e bez pach

од ко ја сниав играва ми се смена поинтерот на маусов :eek: не можам да го вратам на старо хахаха

е сеа некој да каже додека играм на пример сакам нешо на нет да видам,се стопира играта коа ќе искочам на десктоп па коа ќе влезам па у игра си продужуе.во минатите менаџери не беше така.има тоа да се подеси негде или јок бурда?????
Стави во windows mode.

АУ ВИРУСИИИИИ БРАААТ :confused: :pos:
компјутеров позаштитен ми е и од тој на бил гејтс :pos: сепак средив за 2 мин... се мислам дали да го послушам игорчете или да земам друг тим o_O

Може некој да го аплоадира само кракот и да ми го прати ? Пошо ја имам онаа верзија симнато пред тоа, да видам дали ќе работи така. Ако работи да не ја симињам пак цела, ако не работи ќе морам пак тоа да го правам.. Фала однапред.

Ќе работи али никој не знае точно кои фајлови се менуваат со пачот така да ако го стаиш само .exе-то може да ги немаш сите работи кој дошле со пачот...

Некој поназад праша за кога ќе стиснеш на играчот да те носи на attributes има во preferences прочепкај.

Ми кочи и Кајганава од шо брза и торенто да ја симни. Се прашувам дали на испити во јануари че положам?
Исто така мора да прашам шо мислите да почнам како шо сум играл до сега со Саутпорт (Англиска конференција премиер)?? Пошто играм обавезно со нив од 2009, некако фејворит аутсајдери ми се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom