Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Милан, Арсенал, Дортмунд, Ајакс, Атлетико Мадрид или Сандерленд? Прашањето ќе биде одговорено за 22 минути.

Не навивам за сите овие али ми се омилени за на менаџериве...
Мој се Сандерленд. :D

Ќе ве молам линк по пп да ја спуштам играва, дојде лимитот ;)

wu5oag.jpg

AreYouFuckingKiddingMe_1200px_by_CrusierPL-300x239.png

Идеме у Тетово :vozbud:

^ Ауу јакоо...пазите од Балистите :)

Камо реалност да беше :)

Tие што ја симнаа од Замунда, ќе може да кажат дали го има едиторот во инсталацијата или не?

Пошо имам симнато Фејспак и Логопак за 11-ката, ќе работи ли тој на 12-ката, да не трошам пак 4 гиги ? :)

Не може поинаку, на еден „прозор“ сега се дава :) Мене па баш ми се допаѓа оваа опција :)

Проблемот е што на 15инчен(лаптоп) монитор слаба прегледност се има... ептен се натрупани работите.

Кога пробувам да ја стартувам играва ми излага: football manager 2012 12.0.2f230123 has stopped working
Help?

Почнав со едни четврто лигаши првите што се у англија Аккрингтонг нешто така најслабите па ке видиме до кај ке стигнеме сеа за сеа предсезона завршив сите ми се тепани по 3-0 , 2-0 само со резервите на манчетер сити изиграв 1-1 ама бев боље од нив имав многу шанси ама пацери ми се мојте четвртолигаши играчите едвај одат ама ке биде сеа треба почнам регуралерен дел од сезона :) Идам да легнам сеа утре сум прва смена ама затоа после школо...

Venue Wembley ?????????????
Алианц Арена mb?

Ja симнав и снимив играв. Ја кракуев, многу нормално.
Ама не ми се пушта. Или ја не знам од каде да ја пуштам, или сум утнал нешо.

Сезона 2012/2013 е т.е друга.
Првата Барса во финале го тепа Баерн 5:0(y)

Сезона 2012/2013 е т.е друга.
Првата Барса во финале го тепа Баерн 5:0(y)

Не го загледав датумот, а глеам Вембли горе
и викам зар утнале овие нешо.:cenzura:

Нека се спушта до сабајле ако сака... и така нема да спијам неколку дена :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom