Football Manager 2012 - Општа дискусија

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Член од
13 мај 2012
Мислења
180
Поени од реакции
206
До тебе е. Кај мене беше стандарден во први 11 првите 3 сезони, после ги зголемив амбициите, па земав боље :)

Дај тактика и трансфери :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Benoît_Assou-Ekotto
Да бееее не му ја знам фацата само у FM го имам видено xD
--- надополнето: 20 август 2012 во 20:09 ---
Некој да даде десно бекче за до 10М ??

N

Nicky Santoro

Гостин
Вршаљко,Корчиа или како и да се читаше од сошо, Ромарио јас го играм веќе 5-6 сезони и е доста добар и јас го земав првата сезона.Од џенова тој гркот може да го земеш и да го играш и десен бек и централен доста добро се развива.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ако не ве мрзи, инсталирајте постара верзија на играва, препорачувам 2006ка и видете како лесно ќе кршите противниците со овие тактички знаења што ги имаме од поновиве игри...

N

Nicky Santoro

Гостин
Ако не ве мрзи, инсталирајте постара верзија на играва, препорачувам 2006ка и видете како лесно ќе кршите противниците со овие тактички знаења што ги имаме од поновиве игри...
Јас сум во план да се вратам на 2007 повторно. Некако поновиве верзии ми се помонотони некако го изгуби шмекот играва со 3Д-во како фифа да играм ми е и побрзо ми ссе здосадува.Очекувам некој да ме цитира и да ме просветли дека и овде може 2д камера да направам :D
2007 ми е поедноставна и поинтересна

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
А што да праам јас бе што ја делитнав играта ? :D
Нетот месецов ми е тиња,зошто не знам,немам шанси да ја симнам пак,ќе умрам од чекање до први :pos:

М

Мартин^

Гостин
Па имаш ли ја во торент играта односно сетапот ?
Ако го имаш од таму можеш пак да си ја инсталираш.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Вршаљко,Корчиа или како и да се читаше од сошо, Ромарио јас го играм веќе 5-6 сезони и е доста добар и јас го земав првата сезона.Од џенова тој гркот може да го земеш и да го играш и десен бек и централен доста добро се развива.
Овој Врсаљко е одличен ама многу се повредува.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па имаш ли ја во торент играта односно сетапот ?
Ако го имаш од таму можеш пак да си ја инсталираш.
Да ја имав,ќе ја инсталирав,баш прееска си викам да не сум ја оставил по некоја случајност да ја инсталирам и јок,сум ја избришал кога почна да ми вади crash dump,бидејќи бев премногу изнервиран,ми отиде звездена кариера у јабана поради тој глупав crash dump.
Нека си средат тоа во новата верзија да не ги паљим со бензин.

Kajgana Shop

На врв Bottom