- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 2.031
- Поени од реакции
- 2.047
Тренинзите отсекогаш биле единственото нешто со што ме мрзело да се занимавам на Football Manager... ај пратете ми некој добар, испробан тренинг. Фала
Истиот проблем го имам и јас ... играм со 11 Октомври , и првата сезона завршив 4ти со што влегов во квалификации за ЛЕ , и поминав 2 кола ( во трето коло ми се падна Молде од Норвешка и ме растурија и на двата натпревари ) ... пред да ги почнам квалификациите за ЛЕ балансот ми беше во минус околу 230 000 евра , и со парите што ги зедов од поминатите 2 кола дојдов во плус од околу 85 000 евра , но и покрај тоа ми дадоа само 7500 евра за плати и нормално 0 за трансфери , и сега сум во минус од околку 4500 евра за плати ( моментални плати кој ги зема тимот ми се 12 000 евра ) ... сега имам огромен проблем бидејќи со платите што можам да ги давам не само што неможам да земам никој асолен играч , туку и неможам да им обновам договори на неколку од најдобрите играчи кои ги имам во тимот ... на пример го имам земено Роберт Попов кој зема 2400 евра плата ( и сам незнам како успеав да го убедам да дојде кај мене ) , но за 5 месеци му завршува договорот а неможам да му дадам ни третина од платата што ја зема ... истово се однесува и за уште двајца одлични играчи кои ги имам во тимот и на кои неможам да им дадам ни 70 % од платата кои ја земаат моментално ... а да не зборувам дека клубот ми е полу-професионален и неможам да им давам full contract на стручниот штаб и со тоа испуштив многу добри тренери кои сакаа да дојдат кај мене ... само едитор му е мајката , но за жал тој не работи на пиратска верзија од играта .Се пласирав со Вардар во ле со што заработив преку 2.5 мил. , а управава не би дава ни денар буџет за трансвери. На почеток ми дадоа 0 евра за трансвери и 22000 за плата. Одкога се пласирав во ле исто си остана.
И дајте некој добар тренинг. Ја имам еден ама ваљда има и подобри од тој.
Брат ова е единствена работа која ја погодиле во Мак лигава...Се пласирав со Вардар во ле со што заработив преку 2.5 мил. , а управава не би дава ни денар буџет за трансвери. На почеток ми дадоа 0 евра за трансвери и 22000 за плата. Одкога се пласирав во ле исто си остана.
И дајте некој добар тренинг. Ја имам еден ама ваљда има и подобри од тој.
Во клупската каса има 13,5 милиони евра,но за трансфери имам 0,за плата ми останале уште 6,000 евра.како стоиш со буџет ??
купи грк, дај му поголема плата, ќе помогнеш на цела нација...Се борам против диктатурите низ светот. Купив Северно Корејски фудбалер. Release On Free.
Може кога ќе го пратиш на репрезентативна должност ја нема опцијата да одигра само 45 минСе борам против диктатурите низ светот. Купив Северно Корејски фудбалер. Release On Free.