Dur ne ti stigne cd-to so kodot...imas opcija meguvreme da si ja simnes od steam i preku mail ti go prakaat kodot i si igras...koga ke ti stigne cd-to ja instaliras ke go ubacis istiot kod i si furas...Ова од каде и да ја купиш одма ти праќаат активациски код или како иде?
Ne....samo eden kod ti davaat....toj koga se instalira preku original cd....potoa samo ke si gi siminjas pacovite oficijlani sto ke iskacaat od SI games i ke si teras....ako ja igras preku steam,preku net,mislam avtomatski ke ti pravi update....кој знае нека објасни како дие ова со купувањево,дали после секој апдејт тид аваат код.мислам дека е 30 фунти играта на нет на официјалната страна на играта видов.
Ако ја купуваш преку интернет тогаш секако само кодот го купуваш, после играта можеш од кај сакаш да ја симнеш.Има ли опција само кодот да го купиш играта да си а симниш ?
proveri vo gtc...vo jugoton....ma da mislam deka pokasno stigaat kaj nas....http://fmscout.nexway.com/qte.html?REF=740492&Code_TFR=yDbhTjX4gj......eve preku net....Ja ima li negde vo Skopje orginal igrava da si ja kupam ?! ...
Kazuvajte .......Kazuvajte ....![]()
Среќа што прават толку шит игри, замисли да плаќавме тогаш за секоја што ни се допаѓа.6. Support the software developers. If you like this game, BUY IT!
![]()
Оваа година нема шанси да ја играме пиратски, нема шанси!Weshaaal nevaaa saarendaarrrgarrr !!!
Не бидете пусис, кај и да е нашето пиратско прибежиште, Замунда, едно од многуте, ќе не почасти и со ова задоволство, да живее пиратеријата !