thisisnoizy
Good things take time
Фејнорд...
Па веројатно е тоа.И мене ми се дешаваше истото со Келн кога играв, едно добри 30-40 проценти од парите ми ги зимаше клубот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фејнорд...

како можам да ги намалам шутевите од далечина
оти моиве претеруваат и сеа гол неможам да дадам 
(A) Реал ми го нудат Роналдо за 118 милиона и јас ќе го купам и ќе прдам се живо и диво 
Можеш да ги местиш индивидуално. Влези во player instruction, и кликни на стрелката до играчот, кога местиш формација, и тоа long shoots стави му го на најмалце ако мислиш дека не треба да шутира од далеку. Ако има висока оценка за шутеви од далечина, ондак немаш гајле...едно прашањекако можам да ги намалам шутевите од далечина
а од друга страна да ви се пофалам(A) Реал ми го нудат Роналдо за 118 милиона и јас ќе го купам и ќе прдам се живо и диво
![]()

едно прашањекако можам да ги намалам шутевите од далечина
а од друга страна да ви се пофалам(A) Реал ми го нудат Роналдо за 118 милиона и јас ќе го купам и ќе прдам се живо и диво
![]()
)))))))зошто ? јас го купив веќеРаздери им се "Work ball into box" на почеток на натпреварот и нема да им текне да шутнат од неизградена позиција.
А Роналдо за 120 милки и не е баш некој паметен трансфер.
и така иам слаби крила
и ќе го играм и како крило и како напаѓач 
уште една годинаГо изгради стадионот?)))))))
сеа сум 2013 у 2014 ќе биде готов 

после 12 месеци ќе платиш 800кКога местам на рати пример на 12 месеци и десно до 12 месеци има цена, местам 800к и во рок на тие 12 месеци се плаќа или по 800к месечно?