Football Manager и останати Manager игри!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Голмани: Akinfeev,Miguel Angel Fraga,Hugo Lloris,Ochoa,Ustari,Robert Zieler,Remy Riou,Felipe,Marcel Grohe,Kasper Schmeichel,Bogdan Shust,Manuel Bravo(posle 2-3 sezoni odlicen golman ama moze I posle edna sezona da se pobara bi trebalo da go ima)[FONT=&quot],Enyeama,Dean Bouzanis[/FONT]

Одбрана:Havard Nordtveit,Garay,Daniel Alves,Zapata,Micah Richards,Vanden Borre,Kompany,Andres Guardado,Breno,Miranda,Cahais,Saunier,Leyrielton,Zuiverloon,Sakho,Metzelder,Milos Krstic,Domeniko Criscito,Fabio,Joe Mattock,Eduardo(Gremio),[FONT=&quot]Guilherme,Diakhate[/FONT]

Среден ред:Lago,Pedro,Milner,Sergio Mota,Caner,Sergey Kislyak,Miguel Veloso,Ever Banega,Georginio Wijnaldum,Fernando Belluschi,De Guzman,Angel Di Maria,Alex(vasko da gama),Lulinha,Freddy Guarin,Dos Santos,Simon Vukcevic,Hamsik,Aaron Lennon,Obi Mikel,Saivet,Andrea Luci,Goossens,Zapater,Angelo Palombo,Guilherme,Rosina,Giovinco,Walcot,Pasquato,Balazs Dzsudzsak,Kerlon,Renato Augusto,Pablo Piatti,Moutinho,Lucas,Sunny,Granero,Nordin Amrabat,Daniel Dessena,Marko Matic,Merida,Frederico Laurito,Eric Bicfalvi,Matias Fernandez

Напад:Carlos Vela,Sergio Aguero,Lavezzi,Mario Balotelli,Thiago,Jeremy Menez,Pato,Okaka,Tomas Necid,Bev Arfa,John Fleck,Mata,Kevin Monnet-Paquet,Rhys Murphy,Viktor Moses,Oskar Trejo,Felipe Caicedo,Nicklas Bendtner,Rossi,Foti,Zeefuik,Bojan,[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Guilherme,Krisztian Nemeth[/FONT]

Се надевам ви помогнав:helou:
[FONT=&quot][/FONT]

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Голмани: Akinfeev,Miguel Angel Fraga,Hugo Lloris,Ochoa,Ustari,Robert Zieler,Remy Riou,Felipe,Marcel Grohe,Kasper Schmeichel,Bogdan Shust,Manuel Bravo(posle 2-3 sezoni odlicen golman ama moze I posle edna sezona da se pobara bi trebalo da go ima)[FONT=&quot],Enyeama,Dean Bouzanis[/FONT]

Одбрана:Havard Nordtveit,Garay,Daniel Alves,Zapata,Micah Richards,Vanden Borre,Kompany,Andres Guardado,Breno,Miranda,Cahais,Saunier,Leyrielton,Zuiverloon,Sakho,Metzelder,Milos Krstic,Domeniko Criscito,Fabio,Joe Mattock,Eduardo(Gremio),[FONT=&quot]Guilherme,Diakhate[/FONT]

Среден ред:Lago,Pedro,Milner,Sergio Mota,Caner,Sergey Kislyak,Miguel Veloso,Ever Banega,Georginio Wijnaldum,Fernando Belluschi,De Guzman,Angel Di Maria,Alex(vasko da gama),Lulinha,Freddy Guarin,Dos Santos,Simon Vukcevic,Hamsik,Aaron Lennon,Obi Mikel,Saivet,Andrea Luci,Goossens,Zapater,Angelo Palombo,Guilherme,Rosina,Giovinco,Walcot,Pasquato,Balazs Dzsudzsak,Kerlon,Renato Augusto,Pablo Piatti,Moutinho,Lucas,Sunny,Granero,Nordin Amrabat,Daniel Dessena,Marko Matic,Merida,Frederico Laurito,Eric Bicfalvi,Matias Fernandez

Напад:Carlos Vela,Sergio Aguero,Lavezzi,Mario Balotelli,Thiago,Jeremy Menez,Pato,Okaka,Tomas Necid,Bev Arfa,John Fleck,Mata,Kevin Monnet-Paquet,Rhys Murphy,Viktor Moses,Oskar Trejo,Felipe Caicedo,Nicklas Bendtner,Rossi,Foti,Zeefuik,Bojan,[FONT=&quot]Guilherme,Krisztian Nemeth[/FONT]

Се надевам ви помогнав:helou:
Никој не игра менаџер?
Само заборавив да ви кажам дека Dean Bouzanis е најѕвер го има у Ливерпул 16 години е на почеток и може безпари да го земите
Еднаш играв со Барса и го имав Акинфеев и Дин Бузанис и Бузанис на 18 години беше појак од Акинфеев:vozbud:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.061
Бузанис?Австралијанецот?Ако е тој што мислам, стварно ѕвер голман е.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.787
Поени од реакции
9.612
И јас го знам Бузанис,лом прави.од помладиве Тони Крос од Баерн,Диего Капел од Севиља,Џовинко од Јуве,Адриен од Спортинг,Бен Хатира од Хамбургер,Стоуриџ од Сити,Џонсон од Сити...

Има полно само зависит како ќе се прилагодат во тимот.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.061
Го заборавивте Пандев.Лудило е, секогаш рави по 50-60 000 000 трансфер некаде.Гром е:)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.787
Поени од реакции
9.612
Сега кога играв Давид Силва од Валенсија ојде во Рома за 136 милиони.WTF!!!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе Силва е нај јак на играта според мене:pipi:
А за играч да се прилагоди треба да го играш цело време:kesa: јас така играв со Барса и на почеток Туре вредеше 12 милиона и после 1 сезона 30 милиона вредеше:toe:
И Дос Сантос е ѕвер,Бојан на 18-9 години е појак од Анри:helou:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе луѓе не играте веќе менаџер?
Инаку еве некои новини за 09
-Конечно ќе имаат лиценца за Германскиот национал тим:pos2:
-Можеш што сакаш да правиш со парите заработени како менаџер(платата што ти ја даваат)
-Нови тимови(изгледа мислат играчите во некои тимови нели ги немаше во сите од тие послабите)
-Повеќе можности за трошење на клубските пари(тренинг камп,....)
-Повеќе опции за зборување со медиумите(нели пред натпревар кога коментираш)

Инаку јас играм со Арсенал и правам лом

Ова ми е првиот тим

Агуеро Аде

Силва Велосо Фабрегас Хлеб

Клиши Сендерос Запата Ричардс
Леман

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Абе луѓе не играте веќе менаџер?
Инаку еве некои новини за 09
-Конечно ќе имаат лиценца за Германскиот национал тим:pos2:
-Можеш што сакаш да правиш со парите заработени како менаџер(платата што ти ја даваат)
-Нови тимови(изгледа мислат играчите во некои тимови нели ги немаше во сите од тие послабите)
-Повеќе можности за трошење на клубските пари(тренинг камп,....)
-Повеќе опции за зборување со медиумите(нели пред натпревар кога коментираш)
А да ни го дефинираш тоа "што сакаш".

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
А да ни го дефинираш тоа "што сакаш".
Епа од кај да знам јас така прочитав
А може и не сум прочитал така оти не ми оде мн
Еве сам види па кажи ми ако не е така
Possibilities to do anything with money your earn as manager. For now salary gives nothing to a FM player.

:salut:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.171
Поени од реакции
6.070
Најверојатно ќе биде нешто како на Total Club Manager што беше да можеш да си купуваш куќи, јахти, а ќе биде добро и ако можеш да тргуваш со акции на берза.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.061
Феномен, сите играчи ги имаше во сите тимови.Се што треба да се направи е Load all players from.... и ја бираш земјата и ги има сите играчи.Само колку повеќе земји одбираш, толку повеќе кочи.Инаку, интересни најавиве за ФМ09.Ајде да видиме какви се новости ќе има:)

Kajgana Shop

На врв Bottom