Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем околу 2008-ката.

Значи играта е одзипована ми бара дата фолдер ако ја активирам од десктоп.

Ако ја активирам од програм се стартува се додека да се дојде до играње потоа ми бара цд,а цд-ето е веќе во компјутерот.

Има некој решение за ова или треба да ја барам повторно играта

Ако ја активирам од програм се стартува се додека да се дојде до играње потоа ми бара цд,а цд-ето е веќе во компјутерот.

и мене истото:(

Симни си некој nocd - crack од нет и шибај , али совет мој ти е да ја апдејтуваш со последниот пач зашто на првата верзија имаш 10000 багови , немаш пресинг а си наместил , башка што секој втор гол ти е поништен поради офсајд , истото важи и за противниците .

Симни си некој nocd - crack од нет и шибај , али совет мој ти е да ја апдејтуваш со последниот пач зашто на првата верзија имаш 10000 багови , немаш пресинг а си наместил , башка што секој втор гол ти е поништен поради офсајд , истото важи и за противниците .

Го сметнав пачот ама нетов ми е слаб подобро кажано очаен,ако го има некој кракот нека ми го прати по скајп или меил.

Иван коа го отпакуев новиов датабејз али ми дава некоја грешка , иако го имам како фолдер отпакуван :toe: .

едит : При отпакување ми го дава ова C:\Documents and Settings\FM WeeGiE Update rar : CRC failed in FM WeeGiE Update \non_pl_hist_dt.dat. The file is corrupt .

Неможев да едитирам , како и да е , Winzip користев и немав проблеми .

Moj совет е да не го играте новиот датабејз постиран од ivan1real , сретнав многу багови , еден минорен е што Милан и Интер играа ист ден во ЛШ што не беше случај на примарниот датабејз , а поголем баг е што при резултат од 2-0 во домашното првенство со Сиена , во 88ма минута Дида отиде пред противничкиот шеснаесетник , а има и проблеми со моралот на играчите , покажуваат незадоволство без причина . . . :toe:.

Па има изменето доста и сигурно има багови, ама пак мене ми е подобро да играм со нови трансфери и апдејтувани лиги док искочи 2009.

kazete so konfiguracija minimum mi treba za da mozma da gi igram najnovive manageri????????

Ако сака некој да ми даде некој линк да свалам некоја од игрите фудбал менаџер.
Фала:smir:

Eј, итно ми треба цд-Key за Футбал менаџер 2008. Ај кој може нека ми даде некој.
Инаку отпакував, па сега давам ауторан, и бара цд-кеј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom