Foo Fighters

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична група.
Сите албуми ги имам, ми се допаѓа многу хуморот што го вметнува дејв во спотовите. Можеби единствениот вреден бенд за слушање што го има на топ листи некакви, од артик манкис и слично преку таквото.

Потполно се согласувам со тебе. Едни од ретките моментални бендови што вредат нешто...

ne e samo pejac tuku i gitarist i kompozitor....:nenene:

Добро де, јас само спомнав дек бил тапанаро во нирвана а сега е во главно пејачот и ритам гитара. А то шо си ги компонира сам песните ги компонира :)

А тој што вели дека само овие вредат од рок бендовите мора да ги слушнат и Bowling for Soup. Слушнете неколку песни и ќе видите колку се добри (поготово 1985, almost i high school never ends.) Сите им се супер али овие им се најболе

многу јаки песни имаат...секогаш вадат нешто ново и јако :vozbud:
ми се бендисва најмногу една постара нивна песна All My Life...
песната е законишта... :pos2:

najdobrata pesna im e definitivno EVERLONG........

a mislam deka ne treba da se spomnuva deka Foo Fighters gi imat najdobrite spotovi ever made

Is someone getting the best the best the best....of Youuuu :)
Фу Фајтерс...едни од моите омилени бендови...
Сеа нај од нив ми се врти песната Free Me...od In your Honor албумот...
Шмекерска група се нема шо...сакам да им идам на концерт...ајде нека доаѓаат негде на Балканов...

FF-my hero
FF-best of you
FF-all my life
FF-times like these
па со вие песни пораснав бе!-добра група во секој случај,носи корени од нирвана,дејв грол,беше добар тапанар,а сега уште подобар фронтмен...

Foo Fighters = The Pretender
се прославија со песничево..
ахх. го обожавам! ги обожавам!

исто така од поомилените:
Stranger Things Have Happened
Long Road To Ruin
Cheer Up, Boys [Your Make up Is Running]
Erase-Replace
But, Honestly
итн итн итн

шалалаа. пам пам парампампам. хаха
:music1:

Ги обожавам.Постарите песни според мене сепак им се подобри, а The pretender е нешто што го слушам со денови и башка добар спот има:wink:

Everlong-acoustic, priceless! :wub::music2:
Ова е гостување на Дејв на , The Howard Stern Show (радио емисија)....мене настапов ми фсацинантен затоа што целава песна за прв пат ја свири акустично без претходна подготовка и се работи за импровизирање во живо....легенда е дејв :D

Легенди се сите. Претходно слушав само The Pretender која сеуште ми е нивна химна да речам... Пред некое време спуштив дискографија и уште ги вртам имаат квалитетни песни па немам шо да издвојам :)

--- надополнето ---

најава за нов албум :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom