Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Што пари е поправка на усб конекторот на Sony Ericsson Xperia X10 ? мислам дека има ладен лем

Може ли некој да ми помогне да root-нам Desire HD, се утепав од барање и не успеав..

Знаете ли што и како е со Optimus L линијата на LG ? конкретно имам Optimus L5 со ICS (4.0.3) на него. Се планира ли официјален апдејт, jelly bean или барем 4.0.3 или да чекам некој кастом ром?

синоќа ми падна телефонот (иако само од 10-15см) и денес не работи звучникот...станува збор за сони ериксон xperia neo. колку би чинело поправката и дали можете да ми препорачате некој брз и квалитетен сервис. не сакам да го однесам во ONE иако од таму е купено бидејќи знам дека ќе ги чекам со денови.

Мозе ли некој да ми каже дали можем да го рутирам Zte racer android 2.1 , да ставам несто поново о д 2,1 поз.

moze nekoj da mi pomogne kako da odkodiram samsung ch@t 335 kupen od t-mobale da se koristis na vip ili one karticka?

Ми се скрши конекторот за полнење на батеријата на телефонот(Sony Eriksson Live with walkmen) и ме интересира дали може да се поправи и колку ќе ме чини?

Имам xperia arc s, и на моменти после повик ми се гаси и автоматски пак уклучува, а стар ми е не повеќе од 2 месеци.
Чаре?

Имам xperia arc s, и на моменти после повик ми се гаси и автоматски пак уклучува, а стар ми е не повеќе од 2 месеци.
Чаре?
Направи му хард ресет, сепак е андроид дозволено му е да се глупира од време на време

Направи му хард ресет, сепак е андроид дозволено му е да се глупира од време на време
Ај не претеруј! :sneaky: :) Досега ниту еднаш ми нема рестарт направено. Ѕвер е!
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 03:26 ---
btw, си мавнавте по некој лајк а? :icon_mrgr:

Може ли некој да ми помогне да root-нам Desire HD, се утепав од барање и не успеав..
бараше на forum.xda-developers.com ? Побарај си го моделот, и мора да има нешто...

Ако земам сега телефон што е кодиран на ВИП, колку би ме чинело за декодирање?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom