Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
имам самсунг омниа и910 имам проблем, кога ке го вклучам телефонот пишува Battery not supported . поробав со друга батерија поворно истиот проблем, истото го јавува и кога ке го вклучам на полнач не сака да се полни. да не знае некој што може да е? :)

Кој е бројот на SMS SERVICE CENTRE за корисниците на VIP?

Тоа е оној број што го има во MESSAGE SETTINGS некаде, обично опцијата е SERVICE CENTRE и има некој број впишано таму.

Тој број ми треба од тие што имате VIP.

Би ви бил многу благодарен.
Кај мене овој го има:
+38977000301
Се надевам дека ќе завршиш работа :)

имам самсунг омниа и910 имам проблем, кога ке го вклучам телефонот пишува Battery not supported . поробав со друга батерија поворно истиот проблем, истото го јавува и кога ке го вклучам на полнач не сака да се полни. да не знае некој што може да е? :)

Не е тоа до батеријата. Мислам дека е софтвер, но најдобро да си отидеш во сервис да си прашаш.

Имам проблем со LG P350 не можам да инсталирам adobe flash player. Започнува инсталацијата и на крај вика овој програм не е инсталиран? има ли начин некако да инсталирам flash player?

znam deka prasanjevo ne e za ovde ama sepak go postavuvam :D imam satelitska YO MA TU i mi e kodirana za zal... ima nekoj so se razbira od taa rabota mi trebaat kodoj aj help ako mozi :D

ako moze nekoj da mi kaze kade i kolku pari e da se popravi kopceto za zaklucuvanje na tastaturata na nokia n97? Fala odnapred

Дали е можно да се направи звучник на кинески телефон што е као кутија цигари малборо, името е Cigarette Box 668...има ли некој идеа?
изгледа вака: http://gadgetsblog.org/wp-content/uploads/2008/04/mobile.jpg

И да копаш под земја нема да најдеш делови за Кинески телефони. Не барај, нема нигде. Што мислиш, зошто не даваат гаранција. :D

И да копаш под земја нема да најдеш делови за Кинески телефони. Не барај, нема нигде. Што мислиш, зошто не даваат гаранција. :D

Абе ако е можно некако да се напраи зошто ептен е интересно телефончето не дека нешто вреди али филм е.

Абе ако е можно некако да се напраи зошто ептен е интересно телефончето не дека нешто вреди али филм е.

Другар тешко делови ќе најдеш за нив :(
И јас имав кинески многу убави и на дизајн перфекција (BMW, Ferrari телефони) и се расипаа и делови нигде не најдов. Затоа не се мачи. Иначе стварно е убав, го видов на сликава.

Ок фала, ако некој од форумов нешто знае или има идеа нека пише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom