Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли од тука некој апдејтувано фирмвер на C510? Моменталниов што го имам е пребагосан... па да прашам дали би имало евентуални проблеми при апдејтирање.

Имам i phone 3gs но пукната е плочката дали некој знае дали може да се на прави или да го фрлам во канта ??
301ecjp.jpg

Имам i phone 3gs но пукната е плочката дали некој знае дали може да се на прави или да го фрлам во канта ??
301ecjp.jpg

Што поточно не ти работи, овдека е делот за батерија и вибрации

Пред пет дена купив мобилен Samsung GT - s5260... Телефонот е ОК, ама кога отворам некоја апликација на пр. едитор за слики ми вели дека нема доволно ресурси да ја извршува и ми отвара таск менаџер за затварање на апликации со што би дошло до ресурси но едиствени отворени апл се home screen (шо е секоаш отворена) и едиторот за слики, така што нема што да затворам... помош? и дали би можело да се изврши промена на софтверот(ако е тоа поедноставно)?

Што поточно не ти работи, овдека е делот за батерија и вибрации

Кога сакам да го уклучам на копчето што е не се пушта а кога ке го ставам на компјутер се пали екранот и се појавува јаболката и после некое време се гаси скрос други знаци на живот не дава прашав некој мајсоти што правеле телефони ми кажаа дека многу тешко скоро и невозможно бидејки овие плочки биле петпслојни и не се нафаќале да го прават .

Ако сакаш намини во мојот сервис, ќе провериме :)

Апдејтот v32... за нокиа 5530 постои, а мене не ми го покажува ни преку телефон, ни преку Nokia Ovi Suite. Ако може помош..

Смени си продукт код, еве ти туториал: http://gsm.mk/Resetiranje-i-menuvanje-na-Life-Timer-kaj-Nokia-telefonite-storija-1344

т.е. во него ја имаш програмата за менување на продукт код, едноставно е. Користи гугл за да најдеш други продукт кодови за тој телефон, впиши си некој различен и ќе имаш апдејт :)

pomos za alcatel ot 806 wifi ne otvora youtube :/

Имам Нокиа 6700, но пред некое време едноставно се исклучи...Пробав со пунач не дава знаци оти телефонот се пуни, пробав преку УСБ кабелот исто така не го чита, дали е можно софтверот да цркнал
и ако е софтверот дали се поправа и колку би ме коштала поправката.

Имам Нокиа 6700, но пред некое време едноставно се исклучи...Пробав со пунач не дава знаци оти телефонот се пуни, пробав преку УСБ кабелот исто така не го чита, дали е можно софтверот да цркнал
и ако е софтверот дали се поправа и колку би ме коштала поправката.
па ако не цркнал софтверски тогаш е во спој од камерата. :) 100%

Да не му се наоѓа на некој unlock code за sagem my220x (постар модел е)?

Не, но можам за пристапна цена да ти го декодирам преку опрема за декодирање.

Dali e mozno na telefon so symbian platforma ili momentalno sto gi imam Nokia e52 i Nokia 5630 XM da se instalira android :DDD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom