аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.523
некрофилија.. торте и останатите момци шо се разбират у мобилни.. ај еден проблем да ми решите т.е да ми кажет дали воопшто се решава...
друарче има т мобајл пулс ( не мини ) и му работи само на т мобајл картица.. пробуваше да го флешува декодира да инсталира нов андроид и слични глупости али не м успеа.. имам слушнато дека баш тој телефон е малку специфичен за декодирање и дека треба да се бара алатка за HTC или Huaway (хуабеј незнам како се пишуе).. на гугл нема нишо такво.. Помош???
друарче има т мобајл пулс ( не мини ) и му работи само на т мобајл картица.. пробуваше да го флешува декодира да инсталира нов андроид и слични глупости али не м успеа.. имам слушнато дека баш тој телефон е малку специфичен за декодирање и дека треба да се бара алатка за HTC или Huaway (хуабеј незнам како се пишуе).. на гугл нема нишо такво.. Помош???
јас ќе ти го издекодирам за некое евро поскапо од Unlock Code's на интернет што се наоѓаат, се разбира мојот метод на декодирање не куцање по сајтови и чекање на погрешни кодови. Затоа што One и Vip ги менуваат Factory Code's на HTC