Flash CS3

• Креатор на темата Креатор на темата DarkLord
  • Време на започнување Време на започнување

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Дали некој може да ми најде добри флеш туторијали за дизајнирање на веб страници.
Фала однапред

Дали некој може да ми најде добри флеш туторијали за дизајнирање на веб страници.
Фала однапред

Клик.

Ако ти се допадне почетокот пиши ми ПП да ти го пратам остатокот од туторијалот.

П.С. На Google пиши Flash tutorials имаш еден тон туторијали... исто кога си кај Flash барај Flash Action Script туторији.

Adobe Flash е одличен за користење јас во последно време многу го користам. Не е толку тежок и се учи лесно.
Ако сакај некој помош можам да му испратам Книга со практични примери чекор по чекор, иако сепак на нет има милиони туторијали.

Користам Флеш цс3, симнат од замунда, но имам проблем со активацијата па затоа сеуште користам триал верзија....

ако има некој уреден фулл торент нека ми даде. Фала однапред

- иначе проблемот е откако ке го внесам кодот за активација, добивам потврден (штиклирано) знак, нели некст, активејтинг, и тогаш ми се појавува некаков скапан ерор>> http://img51.imageshack.us/img51/6315/vtora.jpg

Ако си имал предходно adobe flash инсталирно треба скроз да го избришеш за да можеш да го инсталираш новијот друго не е секогаш и до пц-то пробај симни си нова инсталација или код позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom