Flappy bird

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
Bft3TIWCAAA1xdd.jpg

Сега барем знаеме зошто е тргната!

Ко ве читав и мене не ми се веруваше дека прајте доста многу, јас едвај 14. Го гледав брат ми како игра... лите, ми смени рекорд :)

e433eb85962b1223daf01889bc4f94e1.png

WTF!? Рекорд 5, по 15 обиди, и сум поисфрустриран отколку кога чекав ред на студентски прашања..... :mad: Како правите < 50 !?!???

WTF!? Рекорд 5, по 15 обиди, и сум поисфрустриран отколку кога чекав ред на студентски прашања..... :mad: Како правите < 50 !?!???

Оди што подолу со птицата, сконцентрирај се убаво без никави дистракции од страна, играј на поголем екран, се зависи од телефонот.

Ќе ја врати, маркетинг му е само ова. Не му се свиѓало вниманието, како не бе. На кој не му се свиѓа вниманието на другари го дава апк-то, не ја става на маркет.

Да, ама ако тоа е вниманието на мафијаши, криминалци, киднапери, корумпирани власти од сиромашна земја како Виетнам, кои се намерачиле на милионот кој го направи за кратко време, сите би биле исплашени.

Гнасна работа еј, нема нивоа, нема паузи, нема животи, и кога си догурал до негде пак си напизден. Веќе ми отрпнаа живците и не се ни нервирам, само ќе се издишам и ќе почнам одново. Четврти ден играм , до прееска ми беше 28, откако стасав, три пати напраив 28 и на 28 губев, прееска догурав до 32 мислев дека ќе бидам малку среќен, а бев исто нервозен кога ми текна дека сега ова ќе го бркам уште 5 дена .

Не знам што проклетија ќе беше ова, ама можам да заклучам дека секој што игра потајно се мрази сам себе и ужива во патење

Не можам да мрднам од 9 катастрофа, како успевате стотка да правите не ми е јасно.

Btw, му пречело вниманието, yeah sure. Кизнајт колку симнувања имал само за овие два дена кога најави дека ќе ја повлече играта, после тоа пак ќе ја врати како само ради барање на фановите... :icon_mrgr: Ама ако паметно, +1.

Исто како и со сите рефлексни флеш игри, ќе уклучат Cheat Engine и ќе ја успорат играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom