Фк.Пелистер - Фк.Вардар 19Коло 1МФЛ 3.3.2013г. Недела 14 час Битола

• Креатор на темата Креатор на темата Goran Bt
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го добие вечното дерби ?

• Вкупно гласачи
    101
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па многу ретки се луѓе шо идат од Кравари,Д.Оризари,Крклино,Бистрица места шо се пандан на вашите Илинден,Драчево,Ченто така да 95% се од градо...

Илинден, Драчево, Ченто се НАСЕЛБИ во ГРАДОТ. Свати дека и во ПИНТИЈА подобро живеат него во центар на бт. Ако ништо друго подобро заработуваат, и ги уживаат сите удобности на голем град макар што треба кола да запалат. Ти и на широк сокак да живееш за секоја поголема работа МОРАШ до ГРАД СКОПЈЕ. Башка си немате ни Мекдоналдс, ни аеродром, ни шопинг центар ни асален универзитет ни некоја асална индустрија. Повеќе од пола сте социјални случаеви а другите ви се партиски запослени затоа и за се ќутите. Слепо црево во државата ама ако арно ви е толку сте заслужиле

Илинден, Драчево, Ченто се НАСЕЛБИ во ГРАДОТ. Свати дека и во ПИНТИЈА подобро живеат него во центар на бт. Ако ништо друго подобро заработуваат, и ги уживаат сите удобности на голем град макар што треба кола да запалат. Ти и на широк сокак да живееш за секоја поголема работа МОРАШ до ГРАД СКОПЈЕ. Башка си немате ни Мекдоналдс, ни аеродром, ни шопинг центар ни асален универзитет ни некоја асална индустрија. Повеќе од пола сте социјални случаеви а другите ви се партиски запослени затоа и за се ќутите. Слепо црево во државата ама ако арно ви е толку сте заслужиле
абе не кажвај мекдоналдс аеродром ова она оди излези надвор Албанците градот ти го запалија

абе не кажвај мекдоналдс аеродром ова она оди излези надвор Албанците градот ти го запалија
Шо да излези, тој не живеј во Македонија а ми го јади курот цело време за Скопје и Битола.

Шо да излези, тој не живеј во Македонија а ми го јади курот цело време за Скопје и Битола.

Кога сум у МК редовно сум на стадион и дома и надвор. Иначе не се секирај сум бил неколку пати во БТ кога ти не си знаел ни стадионот кај ви е.

ооооооооооооо ти голем патриоту,избега илјадници километри од твоето скапоцено скопје дури до сингапур,ти ли најде да кажуваш :facepalm:

Најверојатно натпреварот е одложен !!!

ооооооооооооо ти голем патриоту,избега илјадници километри од твоето скапоцено скопје дури до сингапур,ти ли најде да кажуваш :facepalm:

Трагично е што ти си таму па седиш со скрестени раце и паламудиш. Не се секирај за мене јас кога и каде треба сум и давам/помагам. Ти глеј си за себе.

НАТПРЕВАРОТ ОДЛОЖЕН ЗА ВО СРЕДА ПОРАДИ БЕЗБЕДНОСНИ ПРИЧИНИ.
Ондак мечот со Шкендија ќе го одложат засекогаш.

да му ебам се како е можно ова го ебават фудбалот копиљаци...и секогаш фк пелистер најмногу трпи
во среда ќе се одигра ...и на стадион ќе има кур

Дај бе нека се распушти владата,нека ја распуштат полицијата,војската и така неспособни ја водат....
Си степале некои деца во Скопје,имало протести и ајде сега сите да плачиме....
Додека ние си ги вадиме очите и дркаме на трговски,сендвичи некој ја поеба цела држава...
И после сакаме спорт...сакаме навивање....
Најдобро е да се распуштат навивачките групи,да не си играме играчки...
СЕРИОЗНИ НАВИВАЧКИ ГРУПИ не дозволуваат некој да си игра курташак со нив..
Ама ние сме како некои дечиња,ќе ни фрлат играчки кога тие сакаат и ние сме среќни....
Нека го распуштат спортот најдобро,да не се заебаваме,само џабе некои деца јадат пендраци и имаат дупнати глави од камења....

Сега за в среда нормално ќе лупнат забрана за гостување.

Се да ви ебам неспособни едни !

http://ffm.com.mk/prva-mfl/na-baranje-na-mvr-pelister-vardar-se-odlozhuva-za-v-sreda

Тие на сред центар на Скопје дозволија да се тепаат Македонски деца,сега се загрижија за состојбата....:tapp:
Е па народе на Македонија,на здравје чорбата,ќе дркаме на споменици,партиски вработувања...а браќата ни ебаа мајката..
Не е далеку времето кога ние провинцијалците во Скопје ќе влегуваме со визи(по претходно поднесено барање во Албанска амбасада)....гарантирам за ова....
Секоја чест за реформите......(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom