Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моето free time секогаш е во пижами .... да можам и со нив ќе излезамВаљда нема со пижами да излегуваш...![]()
Сепак првиот впечаток е битен за после да и се напраи филм.Моето free time секогаш е во пижами .... да можам и со нив ќе излезам
Ако те свиѓа некоја како сакаш биди облечен ти за неа ќе си принцот на бел коњ или ќе си коњот ако не те свиѓа
Сепак првиот впечаток е битен за после да и се напраи филм.
Не ти е баш џабе армани.Имам една изрека за ова ..... Никогаш немаш втора шанса за прв впечаток , нормално дека на состанок со девојка нема да одам во пижами , ама и армани ти е џабе ако си ко нинтендо во фацата![]()
Што да му кажам, нема армани, нити па глеам дека е на дејт.Кажи му го тоа на дечково
![]()
Па, ај, прво да си се пожалам! Мене во последниов период ме следат (малку) поднашминкани машки, со совршено исчупани веѓи. Бев денес на едно интервју за работа и таму прв пат во животот се прашав: дали сум женско или машко? Жими се` не знам дали е до мене или младинава си *тит* мајката. (Ова воопшто не е смешно! Не прифаќам шала!)
Затоа МНОГУ сакам да кажам дека понекогаш 5 кила пудра, 3 кила перли, пола кило сенки за очи, 6 моливчиња, 4 маскари и 5 тони парфем вршат одлична работа на 3 километри, ама како се наближувате кон целта сфаќате дека таа средба ќе остави длабока траума во вашиот живот. Ова важи за сите и за машки и за женски. Добро, машките не користат толку козметика, ама надворешниот изглед нема да излечи ничии труми од детство. Тоа се лечи на друго место.
На темава:
Никој не е совршен, ама ако не иде муабетот од прва... знам дека нема да тргне воопшто. Многу пати даваме шанси на погрешни луѓе, ама тоа е убава лекција. Не е убаво кога учиме на своја кожа, ама после помалку грешиме. Сфаќам дека можеби не се погодил денот, ама тоа е уште поубаво, за да не си правиме искривена слика за другиот. Лошиот ден е исто `ко лоша фризура, се средува, поминува, ама карактерот... тука нема корекции. `Ко јас за тебе би препливал езера, мориња, океани... тие финти на друго место.
Е, сега да не се лажеме секоја девојка покрај себе сака убав и паметен маж исто толку колку што секој маж покрај себе сака убава и паметна жена. Некогаш некои тоа го наоѓаат, некои не го наоѓаат и тоа не е трагедија! Трагедија е да бидеш со некој со кого не делиш исти емоции, планови, животни цели, туку само го делиш времето. Лошо е кога на крај ќе сфатиш дека си поминал извесен период од животот со некој со кого немате заеднички работи. НО, продолжуваш понатаму, оти другиот веќе одамна продолжил. А, и што друго ти преостанува?! Да се лигавиш колку лоша судбина си имаш???
Сите сме со различна судбина и не можеме секому да му се допаднеме. Затоа без очекувања кога ќе излезете со некој непознат и најважното: НИКАКО БУТАЊЕ ПО ТЕМНИЦИ И ОДЕТЕ САМО КАДЕ ШТО ИМА ЛУЃЕ!!! Не за другото, да не завршите како бело робје во некоја биртија.
Фала и кај вас.