Фирмата на една милферица...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.397
Поени од реакции
35.037
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Го најдов писмово оставено кај мене во влез, на скали, во близина на поштенските сандачиња. Претпоставувам дека поштарот го доставил на погрешна адреса, па некој го извадил од сандаче и го фрлил.

Го подигнав во раце и ми дојде некој чуден нагон на смеа кога го прочитав името...
Ова е убедливо најчудното и најсмешното име на фирма што го имам видено досега :pos2:

milffatimezo9.jpg

Го оставив на сандачињата за да го види поштарот и да го достави на точната адреса...

Mom I'd Like to Fuck :vozbud:

Сака некој да и го однесе писмото? :vozbud:

Гарант се уплашил поштарот од милферицата, може на сред снимање ја фатил па не му било згодно да ја прекинува ради едно писмо. :vozbud:

MILF MILF MILF MILF MILF, aight Stiflah's mom !

Дада Ада е авторитет во МИЛФ светот:pipi:како Раким или Металика во нивните светови :),немој и ти сеа со некои Mikayla дрн днр јариња :):)

лелеееее:kesa::kesa::kesa::kesa: пичку матер не знам што ме спопадна да ја утнам :@:@:@

Не ме терај да ти пуштам се што иам од таа продукција(milf lessions), аВа рулз?
-блеах
Он топик, ако оваа е сестринска фирма на MILF riders или MILF Seekers јас ќе го однесам писмото. Со задоволство. :Z

AVA%20LAUR%2006.jpg

Available for: Softcore, Solo, Solo with Toys, Print Mags, Fetish, Film/Video, Internet, WebCam, Dancing, Boy/Girl, Blow Job, Squirts.

Стварно највеќе вештини поседувала... : )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom