Firefox 3 download day

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Мене баш и не ме грее, повторно се случува да закочуват видеата од јутјуб:toe:

Баш сега гледав клипче без проблеми,може да е нешто со твојот комп или пак некој конфликт со плагини.Чек ит аут.

и кај мене заебават по некош то...

Е вака, јас од плагини имам само Adblock Plus, Down them all и Mouse gestures.Немам никакви проблеми долго време(прво двојка па сега тројка).Пробај чиста инсталација на фајрфокс па види дали ке ти ги прави проблемите.

Најчесто се слушува кога ми е предолго оклучен прелистувачот по шо јас знам да го оставам отворен и по 2-3 дена :pos: кога ќе оклучам наново нема проблеми.

Еми шо не кажиш така да му е*ам мамата :)

Најчесто се слушува кога ми е предолго оклучен прелистувачот по шо јас знам да го оставам отворен и по 2-3 дена :pos: кога ќе оклучам наново нема проблеми.

После Европа сакаш.. е не бива бе.

Ако имате некои проблеми пробајте целосно делетирање на FF2/3 и после повторно инсталирање. Следете ги упатствата од Tweakguides.com.

Ја инсталирав 3кава и до сега перфектно се показува:vozbud::vozbud::vozbud:

Засега има +14,000,000 слегнувања на Download.com. (неофициален линк)...

Плус 9,141,420 од официалниот линк... А да не ги сметаме и другите линкови, на различни сајтови.

Засега има +14,000,000 слегнувања на Download.com. (неофициален линк)...

Плус 9,141,420 од официалниот линк... А да не ги сметаме и другите линкови, на различни сајтови.

На официјалниот ден кога искочи Firefox, за да биде поминат рекордот во најсимнуван слободен софтвер за 24 часа, требаше се симне повеќе од 5 000 000 пати.

А за тој ден, софтверот беше симнат 8.3 милјони пати, што значи убаво е поминат рекордот :)

Мислам дека едно време беа паднати серверите од многу симнувања, да не беше така тој број ќе беше далеку поголем.

Не флегоа, чекаат потврда од Гинис.Треба, мислам, случајот да го испита посебна комисија од Гинис и потоа ке се утврди дали има рекорд.

Ќе влезат како и да е.. целава работа беше за да се постави нов светски рекорд, не да се сруши некој претходен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom