FILTERIA Live @ B2 - 15.01.2010

Член од
20 јули 2009
Мислења
21
Поени од реакции
1
Premala??Daj ne zezaj?Sun Production samo otkazuvate ili menjate nesto vo vasite zurki...tamam se spremiv da idam deka nemalo odamna zurka....

Mortron

shadow on acid
Член од
18 март 2009
Мислења
28
Поени од реакции
0
super i bez toa pred nova godina dopolnitelni troskovi za onie nadvor od skopje e neizvodlivo malku vaka posle ng ke se najde sitno

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Чоеков сигурно ќе доаѓа?! :pos2: 2 недели пред журка уште нема никакво инфо. :baeh:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Член од
5 август 2008
Мислења
210
Поени од реакции
8
SUN PRODUCTION PRESENT:

FILTERIA, Live - Sun Trip Records SWEEDEN

Residents Support:

Sun Production And Friends,

Date: 15.01.2010
Start: 23:00
Place: Club BeTwo

Предпродажба од 10 Јануар во Југотон и Кафе пабло - 300 Денари.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Значи дефинитивно Петок 15-ти B2?

Ако се најде друштво идам, ако не можно е и сам да наминам.:smir:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
аааааааах....нема да бидам домааа ваааааа не е фер...баш сакав да дојдам ама нема да сум дома тогаш и нема да дојдам вааааа.....:uvo::uvo::uvo:

Член од
5 август 2008
Мислења
210
Поени од реакции
8
Чоеков сигурно ќе доаѓа?! :pos2: 2 недели пред журка уште нема никакво инфо. :baeh:
Дечко лечи комплекси на друго место, не се обидувај да уништиш квалитетни наслови. Или ако дигитал данчо и трансформаторот те тераат да не плукаш по форуми одјебиги не биди глупав, не им успеваат очајни финти прочитана книга се одамна :pos2:

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Дечко лечи комплекси на друго место, не се обидувај да уништиш квалитетни наслови. Или ако дигитал данчо и трансформаторот те тераат да не плукаш по форуми одјебиги не биди глупав, не им успеваат очајни финти прочитана книга се одамна :pos2:
Уживај си, никогаш не правам нешто што не сакам. А иначе обожавам иронија само што некој тоа не го сфаќа. :)

elencesrce

Love Is In The Air!
Член од
10 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
2
Уживај си, никогаш не правам нешто што не сакам. А иначе обожавам иронија само што некој тоа не го сфаќа. :)

:pos2:По втор пат ме провоцираш да ти пишам со твоиве постови. Те молам не ме терај да пофторувам нешто исто по два пати. Гледам дека пола од тука те имаат сватено дека или си поттрчко или си со лажен профил. Ако не те бендисува нешто не коментирај по милион пати едно исто зашто си досаден како пр***в.

Поздрав до организацијата значи се што ќе ветите и исполнувате едно големо бравос. Се гледаме на 15-ти. Едвај чекааааам.

Позззззздрааав.:helou::smir::vozbud:

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
Аххх зошто го преместивте на 15, нема да стигнам и многу ми е криво. Баш на 16 попладне се враќам од Банско.

Како и да е, имајте најубав провод сите што ќе идете и извозете се надвор од галаксијава и назад. :]

Kajgana Shop

На врв Bottom