Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[zEUs];2069529 напиша:A кога ќе моемо и мие да го гледамо, целиот филм...???
Најновото продолжение на X-Men ќе биде премиерно прикажано оваа година. Мај ќе биде погуст месец за премиери.
Приказната е сместена 17 години пред трилогијата X-Men. Hugh Jackman повторно во улога на Wolverine.
Филмов е насловен како X-Men Origins: Wolverine.
![]()
Ова морам да го гледам.Уште одма ќе го побарам на торент.:smir:Премиери : Декември
![]()
Australia / Австралија
Премиера 28 ноември
Режија: Без Лурман
Сценарио: Без Лурман, Роланд Харвуд, Стјуарт Бити
Улоги: Никол Кидман, Хју Џекмен, Дејвид Вајман
Жанр: драма
Ова морам да го гледам.Уште одма ќе го побарам на торент.:smir:
Како можеш да споредиш класика како Однесено со виорот со филм кој пред се е авантура?!А да не велам дека уште не си го ни погледнал.Жити се по кој критериум ги спореди,баш ме интересира!И јас едвај го чекам, само со подобра снимка, ако не и двд скрин или рип. Инаку има мешани критики за овој филм, многу долго трае, но се сложувам дека е како поранешните ремек дела еве за пр. ќе го земам Одвеани со виорот.
Верувам дека ќе ми се допадна, сакам вакви класици![]()
Како можеш да споредиш класика како Однесено со виорот со филм кој пред се е авантура?!А да не велам дека уште не си го ни погледнал.Жити се по кој критериум ги спореди,баш ме интересира!
Да видам да не верувамОваа година го изгледав, од видеотека го земав, и не споредувам само јас туку имам читано критики, кои доста го споредуваат со тој жанр филмови, јес да овде има повеќе авантура, сепак кажувам дека наликувал на Однесено со виорот...
сега 4 дел ке излезе така???Темата Филмски премиери ја ставив овде. Повеќе ќе е активна оваа. Најава на филмски премиери, нови случувања од светот на филмот.
Интересна информација, ја прочитав денес - објавен е нов трејлер за фановите на Господарот на прстените. Филмот ќе биде достапен за симнување оваа или најкасно идната година. Насловен е како The Hunt for Gollum. Приказната го обработува ловот на Арагорн. Еве трејлер.