¯
¯\_(ツ)_/¯
Гостин
aj kazuvajte nekoj triler od 2012...da ne e mnogu poznat ama da nema krsh akteri...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
aj kazuvajte nekoj triler od 2012...da ne e mnogu poznat ama da nema krsh akteri...
Six Degrees of Bacon е по хардкор
Јас мислам дека после 6+ месеци сум спремен и за овој дел... Знам дека нема да ме разочара...Мандерлеј обавезно со одредена (по можност поголема) пауза од Догвил. Инаку изгледа како more-of-the-same пошто Догвил и онака е 3 саати...
Мора да ја спомнам и Брус Далас Хауард, која одлично се снајде како замена за Кидман во вториот дел. Претходно мислев дека добива улоги поради непотизам.Мандерлеј обавезно со одредена (по можност поголема) пауза од Догвил. Инаку изгледа како more-of-the-same пошто Догвил и онака е 3 саати...
Спремен си.Јас мислам дека после 6+ месеци сум спремен и за овој дел... Знам дека нема да ме разочара...
Oh noes... whatcha gonna do now?Леееле! А само шо го изгледав двдрип![]()
Cry... obviouslyOh noes... whatcha gonna do now?
</3
Не вреди тој бенефит кога не би можел да сфаќам серии со паметен хуморOne of the benefits of being beneamata, e toa shto ne gi sfakash filmovite od prva, pa sea da beshe i ti ko nego, ke mozheshe komotno po vtor pat so HD 1080p slika da go gledash, i najvazhno od sve, da uzhivash.. <3
Ја започнав Arrested Development, али не ми иде некако
Паметен хумор и арестед не идат во една реченица, не идат...Не вреди тој бенефит кога не би можел да сфаќам серии со паметен хумор
https://www.google.com/#hl=en&safe=...cp.r_qf.&fp=ada922457692c11f&biw=1280&bih=903Паметен хумор и арестед не идат во една реченица, не идат...
Ова ти е дневна доза свршавање на мјокојокојомунтерис или шо плухче?![]()