Фифи ја здрма Македонија

Фифи е среден род :pos:

Па и на она Ред Карпет на Нова го/ja даваа вчера мамицата покварена негова/нејзина... whatever... :uvo:

Aj налет се...ама бар нека се бричи редовно, ебаго.

јас сум најголемата звезда во Македонија....My ass!
Да не го/ја даевте овде,немат да знаев дека постојт! Па сите во то училиштето,супер е,најдобар/најдобра :tapp:
Абе,све е пореметено во државава...:tapp:

Абе луѓе го имаше еднаш на една телевизија само не памтан на коа и на кое шоу:toe:
БТВ за овакви само Доналд Кол(играч на КК Фени Индустри) да му го шибне цел и да го расцепе цел па да го шиат со недели:kesa:
3026sk1.jpg

Ко збораше дека Бојан Маровиќ го/ја (како и да било) бацил во уста и ко рече:

ГО ЗАЕБАВ ЧОЕКОТ :pos2::pos2:

Стварно незнам како може да ви бидат интересни/смешни вакви изроди мене ептен глупи ми се! :tapp:

Стварно незнам како може да ви бидат интересни/смешни вакви изроди мене ептен глупи ми се! :tapp:
Сега братче ваквите просперираат!
Не е повеќе интересно да си нормален:jaj:

У пичку матер...абе кај отиде светот ебаго....па у школо ишол дегенот као девојче абе кај нас да дојдеше у школо некој оваков така ќе го омодреевме шо немаше да помисли да приближи до школото а не да се лигави по него.Не знам ебаго шо средношколци се тие штом до сега не му го пукнале черепот.Се изнервирав до лудило Тоа свињата Боки да се убие треба под итно оти ќе ја расипе цела младина која и овака не е баш за пример:pishtoldz:pishtoldz

Боки влијае лошо на децата+телетабиси!:kesa:
истото ќе го пишев и ја!
замислете каков свет би бил кога момчињата место фудбал и баскет би шетале во фустани уште на 4-5 години?:tapp:

Разбрав за типкава/типов пред неколку дена и слушнав дека се мувал/ла со некој од Никола Карев гимназијата, сега тој тип го/ја бара да го/ја тепа.

Разбрав за типкава/типов пред неколку дена и слушнав дека се мувал/ла со некој од Никола Карев гимназијата, сега тој тип го/ја бара да го/ја тепа.
Ебаго како бе дозволувате овакви дегени да ви се мотат низ град.
Прво срам за градот.
Второ срам за Македонија.
Скршете му некоја коска некој бубрег му извадете...превземете нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom