FIFA World

• Креатор на темата Креатор на темата Сутлијаш
  • Време на започнување Време на започнување

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Локација
Albuquerque, NM
Free to play FIFA од EA SPORTS. Ист е гејмплејот како FIFA 14, има бесплатен FUT и лигашки сезони...
Официјален сајт: https://www.easportsfifaworld.com/home

Јас моментално сум Division 2 на Ultimate Team.

Еве го составот:
so5tugp.jpg

Па споделете usernames ако некој од вас веќе игра, мојот е Kogmaws како што може да видите у левото ќоше...

Не. Се симнува преку ориџин, си бираш омилен тим, играш една утакмица против ривалот. После тоа ќе ти даде рандом играчи, и еден играч од омилениот тим. Понатаму се игра, се добиваат поени, се фаќаат левели. Секој втор левел дава Картичка со играчи, тренинзи, лечење за повредени играчи и слично. Секоја победа дава кеш, секое реми дава кеш(помалце). Со Кешот може да се купат картички како они кои се паѓаат на секој втор левел.

Последно уредено:
Не треба да ја имаш оригинал FIFA 14ката. Standalone Free to play е оваа игра.

Прв пат го глеам овој начин со пакетиве, пошто не сум играл од новиве фифи ништо до сеа, освен пар утакмици 1 на 1 на плејстејшн. Ваљда ќе сфатам шо и како е. Него, може да играме еден против друг со тоа јузерите или? Мојот е canka19 иначе :)

Сака некој да ми објасни малце околу Fantasy team?
иначе јузер ми е SpiritualizedMkd

И јас сега ја симнувам :D Ваљда е интересна за играње

NenoT22

А некој зане ли како може да се местат контрли.. искршив прсти на тастатурава :D

Да.

Интересна е, мада ја имам доста проблеми со играва. Знае да закочи некад и ако излезеш, автоматски губиш 3-0, не секогаш може да се логира на серверите и слични срања...

Matchmaking-от им е закон.На 4-тата утакмица ме пушта против тип со изиграни 300+ натпревари и го имаше целиот тим на Манчестер, а јас со само 2 бронзени играчи и многу нормално ме направија пуздер.

единствено шо ме нервира се контроливе неможам да ги сменам, иначе кој е за Kleolon сум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom