- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 522
- Поени од реакции
- 490
Знам дека повеќето од вас ја преферираат footballl manager но мене повеќе ми се допаѓа fifa manager, ја играм уште од fm08, па ако играта не ви се свиѓа не морате да ја посетувате темава и да ја тролате играта што и така не ја играте туку препуштете им ја дискусијата за играва на оние кои ја играат.
Од денес играта може да се даунлоадира од торент или варез сајтовите, а од утре ќе може да се симне и пач за македонската лига (со реални клубови, играчи, градови,тренинг кампови, и слики од играчите и уште многу измени) и пач кои ќе ги апдејтува сите интернационалци и играчи со македонско потекло кои играат во повисоките лиги.
ФБ фан страна
еве и неколку скриншоти од играва а утре ќе поставам и слики од македонската лига и информаици од каде можете да ги симнете пачовите.
Оние кои не ја играле ви ја препорачувам но малку е заразна
Од денес играта може да се даунлоадира од торент или варез сајтовите, а од утре ќе може да се симне и пач за македонската лига (со реални клубови, играчи, градови,тренинг кампови, и слики од играчите и уште многу измени) и пач кои ќе ги апдејтува сите интернационалци и играчи со македонско потекло кои играат во повисоките лиги.
ФБ фан страна
еве и неколку скриншоти од играва а утре ќе поставам и слики од македонската лига и информаици од каде можете да ги симнете пачовите.
Оние кои не ја играле ви ја препорачувам но малку е заразна

јас сум моментално 2ра лига во последниве неколку сезони и без надеж за прва хаха