FIFA Ballon D'or 2012

Ваш избор за FIFA Ballon D'or 2012?

• Вкупно гласачи
    193
  • Гласањето е завршено на .
Т.Силва >> Рамос
Бејл >>>>>>>>> Марсело

и требаше барем 1 играч од Челзи , БАРЕМ 1 !

BAB22S1CMAAPeLD.jpg

:confused:

денот кога меси ќе се пензионира сите ќе ја користите оваа констатација..тој на само 25 години направи толку многу што играчи како Роналдо,Зидан,Роналдињо,Ван Бастен не постигнаа цела кариера..а замисли има уште 6-7 години врвен фудбал во нозете на Меси..штета што Аргентина нема да освои СП инаку тогаш ни Пеле немаше што да измисли

Глупо е да викаш дека Роналдо не постигнал во цела кариера колку Меси на 25, па и Зидан

денот кога меси ќе се пензионира сите ќе ја користите оваа констатација..тој на само 25 години направи толку многу што играчи како Роналдо,Зидан,Роналдињо,Ван Бастен не постигнаа цела кариера..а замисли има уште 6-7 години врвен фудбал во нозете на Меси..штета што Аргентина нема да освои СП инаку тогаш ни Пеле немаше што да измисли
Препрочитај си го постот и едно прашање колку години имаш?

Финалистите во Лига Европа, Атлетик и Атлетико (Билбао ги посраа Јунајтед лани). Малага и Валенсија што се во втора фаза ЛШ годинава. Ако се доминантни Барса и Реал не значи дека другите се слаби.

Атлетико Мадрид, Малага (виде што им направија на Милан во ЛШ?), Валенсија, а затоа што збориме за лани и Атлетик Билбао беа многу силни.

Oсасуна и Гетафе се подобри барем од десет тимови што играат моментално во Серија А.

Ги посраа во Лига Европа, шо мислиш на Јунајтед поважна им е ЛЕ пред Премиер лига ?
Билбао годинава кај се ?
Валенсија во ЛШ во група беа со Лил и со Бате.

Наполи виде шо им напрај на Челзи лани или не ?
А то дека Осасуна и Гетафе се појаки исто ко второодделенец да го напишал.

arno praj murinjo ne mu odi da gleda lakrdii onde, treba i CR7 da ne se pojavuva uopste da ne bidi del od nivniot cirkuz

po taa logina sto seria A dobiva 3 mesta za vo LS zatoa sto imaat pomalce bodovi od ligite top tri Anglija Germanija Spanija . Nego najpoveke vo ovoj tim mi fali philip lahm koj nekolku pati dokaza deka e podobar od marcelo i toa tokmu protiv negoviot Real Madrid i "Il maestro PIRLO" morase da bide tuka.
Италија го загуби местото во ЛШ ама во случајов ќе се повикам на една изјава на Серена Вилијамс: " Не ми е грижа дали сум прва на листата или сум надвор од топ 10, се додека јас освојувам титули а моите конкурентки се зад мене на турнирите".
Доволно е само да фрлиш поглед на вечната листа на освојувачи и финалисти во ЛШ кои доаѓаат од Серија А и ќе ти стане јасно која е Италија во европскиот фудбал. Не знам дали е подобро 4 екипи да ти поминат во 1/4 финале и таму да испаднат или една (било која) да го освои пехарот во натпреварувањето. Италија во текот на најголемата криза на својот фудбал, даде два европски шампиони, Милан 2007 и Интер 2010.

Епик фаил се Фифа, затоа сите играат ПЕС:D
Стварно е срамота, прво Снајдер што освои се живо таа сезона не доби златна топка за џуџето да се закити незаслужено.Пак се повторува исто, Роналдо за нијанса беше поуспешен и мислам дека ќе беше заслужено да земе тој а не Меси.

Атлетико Мадрид, Малага (виде што им направија на Милан во ЛШ?), Валенсија, а затоа што збориме за лани и Атлетик Билбао беа многу силни.

Oсасуна и Гетафе се подобри барем од десет тимови што играат моментално во Серија А.

so toa atletiko madrid jaki muda osvoile liga evropa toa e natprevaruanje za ekipi ko vardar lokomotiv sofija.... osasuna i getafe tie u bankot kaj i dae ke idat pojaki bile zimi mudava,,,, ti vide celzi sto vi napravija vas u ls.... godinava Juve vide sto mu napravi na chelzi

Епик фаил се Фифа, затоа сите играат ПЕС:D
Стварно е срамота, прво Снајдер што освои се живо таа сезона не доби златна топка за џуџето да се закити незаслужено.Пак се повторува исто, Роналдо за нијанса беше поуспешен и мислам дека ќе беше заслужено да земе тој а не Меси.
Која црна нијанса не заебавај

По постов твој не знам што е поголема глупост, самиот твој пост или изборот на ФИФА.

Снајдер таа сезона го предводеше Интер до 5 титули и со Холандија стигна до полуфинале на СП.
А Рамче освои La Liga и беше очаен со Аргентина.
da i Snajder e pojak igrac od Messi? haha so ne ke procitas use

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom