Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.231
- Поени од реакции
- 13.386
И ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ???
По која логика Сериа А не е во топ 3 лиги во Европа ?
Иначе Келини и Пирло играја финале на Европско првенство, Видал беше во тимот кој освои првенство БЕЗ пораз, а и во цела европа Јуве имаше најмалце голови примено.
Ибра после Меси и Кикица е најак напаѓач.
Брат можда тресам глупости ама има далеку далеку подобри играчи кои играат во Германската, Англиската... лига кои заслужуваат да бидат барем дел од оваа екипа, а не само да го дрват на Барса и Реал!
dobro ajde ti znajs so bilo glupsot so ne eПосле изборот кога Снајдер не доби, навака се е глупост
Според рејтингот на УЕФА кој се заснова на тоа колку тимови до каде ќе стигнат во ЛШ и ЕЛ во последните 5 години. Затоа и го изгуби Серија А четвртото место во ЛШ и покрај тоа што имаат тим што ја освоил ЛШ во последните 5 години.
За Прило реков дека заслужува да биде во тимот, а тоа што Јуве бил без пораз и со најмалку голови во Серија А со противници како Милан, Интер и Рома и не е којзнае какво достигнување.
Заслужена награда за најдобриот фудбалер на сите времиња...хејтерите можат да хејтаат
Сериа А е моментално 4 според некои математики, тие четвртото место го загубија заради Лига Европа, иначе Интер ја освои пред 3 години мислам.Според рејтингот на УЕФА кој се заснова на тоа колку тимови до каде ќе стигнат во ЛШ и ЕЛ во последните 5 години. Затоа и го изгуби Серија А четвртото место во ЛШ и покрај тоа што имаат тим што ја освоил ЛШ во последните 5 години.
За Прило реков дека заслужува да биде во тимот, а тоа што Јуве бил без пораз и со најмалку голови во Серија А со противници како Милан, Интер и Рома и не е којзнае какво достигнување.
po taa logina sto seria A dobiva 3 mesta za vo LS zatoa sto imaat pomalce bodovi od ligite top tri Anglija Germanija Spanija . Nego najpoveke vo ovoj tim mi fali philip lahm koj nekolku pati dokaza deka e podobar od marcelo i toa tokmu protiv negoviot Real Madrid i "Il maestro PIRLO" morase da bide tuka.По која логика Сериа А не е во топ 3 лиги во Европа ?
Иначе Келини и Пирло играја финале на Европско првенство, Видал беше во тимот кој освои првенство БЕЗ пораз, а и во цела европа Јуве имаше најмалце голови примено.
Ибра после Меси и Кикица е најак напаѓач.
А и кои противници ги има Барса во Шпанија освен Реал ?
Атлетико Мадрид, Малага (виде што им направија на Милан во ЛШ?), Валенсија, а затоа што збориме за лани и Атлетик Билбао беа многу силни.Сериа А е моментално 4 според некои математики, тие четвртото место го загубија заради Лига Европа, иначе Интер ја освои пред 3 години мислам.
А Јуве беше со најмалку голови во цела Европа не само Италија, а и Милан и Интер не се ништо послаби од Реал ?!
А и кои противници ги има Барса во Шпанија освен Реал ?
Oсасуна и Гетафе се подобри барем од десет тимови што играат моментално во Серија А.e ne ovoj timov na fifa sto dava golovi protiv osasusna getavfe e najjaktoto dostignuvanje
dobro ajde ti znajs so bilo glupsot so ne eda ti dajme slednata god ti da odbiras sakas ? aj prekutite ko neznajte kako ojt procedurava snajder izgiral 3 utakmici i zasluzil zlatna topka? ajde be ! haters gona hate 4 in a row and counting, koja od koja pozasluzena