Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ти беше тој кој молеше да влезеш во Лига се лутеше што примивме друг член место тебе ако не се лажам а сега молиш за да искочиш. Стварно не те сфаќам. Ако играш нешто изиграј до крај.Ајде еве ако треба да кратите членови еве прв сум !!!
И така ќе имам повеќе време за правње на табелата од Тип играта !!!!
Ако нема место слободно исфлете ме !!!!
![]()
Kiks |2:0| 5hiny_mkd до 60та минута
Стварно незнам шо е проблемот со одредени играчи како 5hiny_mkdСе додека беше 0:0 резултатот не му лагирало, а кога прими 2 гола ептен му лагирало. Ако лагира ќе лагира цела утакмица а не само кога ќе примиш гол !
И пак ќе повторам: АКО ИГРАМЕ, ДА ИГРАМЕ ФЕРСКИ ОТИ ОВА Е САМО ЗАБАВА А НЕ ИГРАМЕ ЗА НЕКОЈА НАГРАДА! ! ! ТРЕБА ДА СВАТАТ ОДРЕДЕНИ ЧЛЕНОВИ ДЕКА ОВА Е ИГРА А НЕ ВОЈНА ! ! !
Па можда си играл дома или гости и сега играш пак.Верувај ми јас сакам до крај да изиграм и не лажам за резултати бидејќи ако си изгубил во еден натпревар има друг после него, па друг после него и.т.н ама ако вака продолжат со лажење навистина не е можно вака да се заврши лигата.
Стварно дечки ДАЈТЕ ВЕ МОЛАМ ДА ИЗИГРАМЕ ФЕРСКИ И БЕЗ ЛАЖЕЊЕ !!!
--- надополнето ---
И дечки јас играв со Манчестер минатото коло бе еј , а и со кикс играв пред 2 кола како можи вака ???
![]()
СИТЕ НАТПРЕВАРИ ДА СЕ ОДИГРААТ ДО НЕДЕЛА 23.00 ЧАСОТ. ВО СПРОТИВНО ЌЕ СЕ СМЕТААТ СО РЕЗУЛТАТ 0:0
одложени натпревари кои треба да се изиграат се:
DEX - SmokePumpkin
Kiks - SmokePumpkin
5hiny - SmokePumpkin
Kobe - Novica
Kiks - Kobe
5hiny - DEX
Rocky - SmokePumpkin
eRs1n - Borjan
5hiny - Borjan
Novica - SmokePumpki
SmokePumpkin имаш најмногу неодиграни натпревари и гледај да ги изиграш до недела 23.00 часот.
океј.. не сум заприметил и затоа имам напишано.Novica - Rocky 3:4
--- надополнето ---
ej ja izigrav so smokepumpkin 2:2
--- надополнето ---
Strana 18 .... 250
Јас се откажувам, ме "фатија" други обврски. Поздрав.