FIFA 2011 - МФЛ

• Креатор на темата Креатор на темата Man-ce-ster
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде еве ако треба да кратите членови еве прв сум !!!
И така ќе имам повеќе време за правње на табелата од Тип играта !!!!

Ако нема место слободно исфлете ме !!!!
:toe::toe:

Ајде еве ако треба да кратите членови еве прв сум !!!
И така ќе имам повеќе време за правње на табелата од Тип играта !!!!

Ако нема место слободно исфлете ме !!!!
:toe::toe:
Значи ти беше тој кој молеше да влезеш во Лига се лутеше што примивме друг член место тебе ако не се лажам а сега молиш за да искочиш. Стварно не те сфаќам. Ако играш нешто изиграј до крај.

Не, не !!! Не ме сваќај погрешно ! Еве пример подолу:

Kiks |2:0| 5hiny_mkd до 60та минута

Стварно незнам шо е проблемот со одредени играчи како 5hiny_mkd :toe: Се додека беше 0:0 резултатот не му лагирало, а кога прими 2 гола ептен му лагирало. Ако лагира ќе лагира цела утакмица а не само кога ќе примиш гол !
И пак ќе повторам: АКО ИГРАМЕ, ДА ИГРАМЕ ФЕРСКИ ОТИ ОВА Е САМО ЗАБАВА А НЕ ИГРАМЕ ЗА НЕКОЈА НАГРАДА! ! ! ТРЕБА ДА СВАТАТ ОДРЕДЕНИ ЧЛЕНОВИ ДЕКА ОВА Е ИГРА А НЕ ВОЈНА ! ! !

Истото и со Расистика на секој играч му се буни како излегол, дека многу му лагирало и др. А тој кога му кладов 3 гола исклучи и после во соба пиши дека од 3 минута излегол и дека не се важи натпреварот. Стварно не ми е јасно зошто така прават. Како што рече кикоделовски ова е само забава а не војна !! Да признавам дека јас се бунев и дека сакав да влезам во лига, ама ако се игра вака на неферски начин тогаш нема потреба да учествувам.Ианку Манчестер - алал да му е на човекот во каков ред ја одржува лигата и покрај се има сеуште вакви играчи кои сакаат да ги комплицираат работите ! Навистина не ми е јасно зошто прават вака и ако продолжат јас немам намера да се карам со членовите за една игра. Затоа ако сака некој да му одстапам место - повелете !!! А ако играме нормално и без лажење дека на сред игра ми лагирало, не бе абе јас не играв туку играше со компјутерот или дека пак кога примил некој 2 гола и се исклучил дека му сецка па тогаш се ќе биде во ред !

Па не стварно престанете ќе изиграте едно коло и после ај се откажувам. Не ме сфаќај погрешно KB24 не зборам само за тебе... Не се бунете и не лажете по форуми ако си изгубил си изгубил...

zswnxw.jpg

СИТЕ НАТПРЕВАРИ ДА СЕ ОДИГРААТ ДО НЕДЕЛА 23.00 ЧАСОТ. ВО СПРОТИВНО ЌЕ СЕ СМЕТААТ СО РЕЗУЛТАТ 0:0

одложени натпревари кои треба да се изиграат се:
DEX - SmokePumpkin
Kiks - SmokePumpkin
5hiny - SmokePumpkin
Kobe - Novica
Kiks - Kobe
5hiny - DEX
Rocky - SmokePumpkin
eRs1n - Borjan
5hiny - Borjan
Novica - SmokePumpki

SmokePumpkin имаш најмногу неодиграни натпревари и гледај да ги изиграш до недела 23.00 часот.

Верувај ми јас сакам до крај да изиграм и не лажам за резултати бидејќи ако си изгубил во еден натпревар има друг после него, па друг после него и.т.н ама ако вака продолжат со лажење навистина не е можно вака да се заврши лигата.
Стварно дечки ДАЈТЕ ВЕ МОЛАМ ДА ИЗИГРАМЕ ФЕРСКИ И БЕЗ ЛАЖЕЊЕ !!!

--- надополнето ---

И дечки јас играв со Манчестер минатото коло бе еј , а и со кикс играв пред 2 кола како можи вака ???

Верувај ми јас сакам до крај да изиграм и не лажам за резултати бидејќи ако си изгубил во еден натпревар има друг после него, па друг после него и.т.н ама ако вака продолжат со лажење навистина не е можно вака да се заврши лигата.
Стварно дечки ДАЈТЕ ВЕ МОЛАМ ДА ИЗИГРАМЕ ФЕРСКИ И БЕЗ ЛАЖЕЊЕ !!!

--- надополнето ---

И дечки јас играв со Манчестер минатото коло бе еј , а и со кикс играв пред 2 кола како можи вака ???
Па можда си играл дома или гости и сега играш пак.

Дечки а да направиме две лиги со по 6 играчи .Во првата лига да бидат MANCESTER, G.FILIPSIS, KIKS, 5HINY_mKD, NOVICA и DEX а MANCESTER да ја надгледува лигата и да организита натпревари а во втора лига да бидат
KOBE ( јас ) , RASISTIKA, BORJAN , SMOKEPUMKIN, ROCKY и eRs1nN а тука kiks да биде организаторот . Првите двајца од втора да одат во прва, а последните двајца од втора да одат во прва. Ова е предлог за да биде по организирано се !!!

П.С Ова е само предлог немојте веднаш да избувнувате со лоши коментари !!!
:smir::smir::smir:

Novica - Rocky 3:4

--- надополнето ---

zswnxw.jpg

СИТЕ НАТПРЕВАРИ ДА СЕ ОДИГРААТ ДО НЕДЕЛА 23.00 ЧАСОТ. ВО СПРОТИВНО ЌЕ СЕ СМЕТААТ СО РЕЗУЛТАТ 0:0

одложени натпревари кои треба да се изиграат се:
DEX - SmokePumpkin
Kiks - SmokePumpkin
5hiny - SmokePumpkin
Kobe - Novica
Kiks - Kobe
5hiny - DEX
Rocky - SmokePumpkin
eRs1n - Borjan
5hiny - Borjan
Novica - SmokePumpki

SmokePumpkin имаш најмногу неодиграни натпревари и гледај да ги изиграш до недела 23.00 часот.

ej ja izigrav so smokepumpkin 2:2

--- надополнето ---

Strana 18 .... 250

Kiks 0 - 2 goodlife_filipsis
(Milan) - (Manchester United)

Одличен натпревар одлична игра од двете страни но јас ги искористив шансите. Имаше еден гол поништен заради офсајд да не беше офсајд ќе беше мајсторски гол. Секоја чест за Kiks. :)

Novica - Rocky 3:4

--- надополнето ---

ej ja izigrav so smokepumpkin 2:2

--- надополнето ---

Strana 18 .... 250
океј.. не сум заприметил и затоа имам напишано.

Јас се откажувам, ме "фатија" други обврски. Поздрав.

Оф господе, уште не почнат се откажуваш ама како сакаш :) И друг пат размислувајте кога ќе се пријавувате дали ќе можите да играте или не.

бај д веј
Kiks |0:2| Filipsis
Секоја чест за Филип. Супер изигра, можеше да ми стави уште два гола. Браво Филип :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom