FIFA 12

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
STADIONI:

Akaaroa Stadium
Allianz Arena – Bayern Munich​
Aloha Park
Amsterdam ArenA – Ajax​
Anfield – Liverpool​
Arena D’Oro
BC Place Stadium *NEW* – Vancouver Whitecaps​
British Modern *NEW*
Camp Nou – Barcelona​
Century Park Arena
Court Lane
Crown Lane
Eastpoint Arena
El Bombastico
El Medio
El Reducto
Emirates Stadium – Arsenal​
Estadio Azteca – Club America, Mexico​
Estadio Latino
Estadio Mestella – Valencia​
Estadio Preisdente G.Lopes
Estadio Vincente Calderon – Atletico Madrid​
Estadio De Las Artes
Estadio del Pueblo
Etihad Stadium *NEW* – Man City​
Euro Park
FIWC Stadium (PS3 only)
Forest Park Stadium
Imtech Arena – Hamburg​
Ivy Lane
Juventus Stadium *NEW* – Juventus​
O Dromo
Old Trafford – Manchester United​
Olimpico Arena
Olympiastadion – Hertha BSC​
Parc des Princes – Paris Saint-Germain​
Pratelstvi Arena
San Siro – Inter Milan/AC Milan​
Santiago Bernabeu – Real Madrid​
Signal Iduna Park – Borussia Dortmund​
St James’ Park – Newcastle​
Stade Gerland – Olympique Lyonnais​
Stade Kokoto
Stade Municipal
Stade Velodrome – Olympique de Marseille​
Stadio Olimpico – Lazio, Roma​
Stadion 23. Maj
Stadion Europa
Stadion Hanguk
Stadion Neder
Stadion Olympic
Stamford Bridge – Chelsea​
Town Park
Union Park Stadium
Veltins Arena – Schalke 04​
Wembley Stadium – England​

--- надополнето: Sep 5, 2011 10:35 AM ---
REPREZENTACII:

Argentina
Australia
Austria
Belgium
Brazil
Bulgaria
Cameroon
Chile *NEW*
Colombia *NEW*
Cote d’Ivoire *NEW*
Croatia
Denmark
Ecuador
Egypt *NEW*
England
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Korea Republic
Mexico
Netherlands
New Zealand
Northern Ireland
Norway
Peru *NEW*
Poland
Portugal
Romania
Russia
Scotland
Slovenia
South Africa
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
United States
Uruguay

LIGI:
Site ligi od lani osven Ceska i Turcija koja ovaa godina gi nema.

Јас се надевав на повеќе лиги тие укинале.. За сите верзии (пс3,иксбокс,пц..) важи ова ??

Само се надевам дека ќе бидат исти побарувања како 11ка, играва е перфекција!

Kazi edna liga sto sakas da ja ima vo FIFA 12 a ja nema?
Па Аргентинската како за почеток :) Мислам има премногу лиги и без овие 2 нема да се смени ништо, али се надевав на нови :)

Па Аргентинската како за почеток :) Мислам има премногу лиги и без овие 2 нема да се смени ништо, али се надевав на нови :)
Ај не барајте рогови сега.Лиги ги има и премногу.Земе те го примерот со ПЕС, ФИФА го гази во тој правец.Ако не ви се играат овие лиценцирани лиги сврате на ПЕС што да ви речам.„Пријатно“ ке се изненадите

Абе сигурно е некој ПЕС фан, оставете го на мира, на ПЕС со пачот има се :))))))

Ај не барајте рогови сега.Лиги ги има и премногу.Земе те го примерот со ПЕС, ФИФА го гази во тој правец.Ако не ви се играат овие лиценцирани лиги сврате на ПЕС што да ви речам.„Пријатно“ ке се изненадите
Шерифе, кој рече дека не ми чини ништо ?? секој си има мислење и своја ЖЕЛБА.. не мора одма да ми јадиш трици овде, префрли се на ПЕС или кузнај шо.. како за твое инфо ПЕС ја играм уште од ПЕС 1, а фифа уште од 98‘ и го знам квалитетот на двете игри, каде во последниве 4 години ПЕС незнат каде им е главата и фифа е убедливо подобра на секој план освен во Become a Legend mode.

Шерифе, кој рече дека не ми чини ништо ?? секој си има мислење и своја ЖЕЛБА.. не мора одма да ми јадиш трици овде, префрли се на ПЕС или кузнај шо.. како за твое инфо ПЕС ја играм уште од ПЕС 1, а фифа уште од 98‘ и го знам квалитетот на двете игри, каде во последниве 4 години ПЕС незнат каде им е главата и фифа е убедливо подобра на секој план освен во Become a Legend mode.
Прво не ме викај Шерив, второ полека со зборовите не сум те навредил(ако сум те навредил ти се извинувам,немав таква немера).Тоа дали ке се префрлам на ПЕС или ке си остнам на ФИФА е мое право(со ваква 12 ни во најлуди соништа не би играл ПЕС).Поебнтата ми беше да ти кажам дека не е исто чувството на играш пес со 10 лиги, и ФИФА со голем број лиценцирани лиги(а ти бараш уште повеќе).
Друг пат малку посмирено(изгледа те погодив па затоа така реагираше) несакам да навлегувам во кавга за очигледни работи.
Ако сеуште сакаш да ми леприцираш и навредуваш, следниот пат нема да бидам пријателски настроен

Прво не ме викај Шерив, второ полека со зборовите не сум те навредил(ако сум те навредил ти се извинувам,немав таква немера).Тоа дали ке се префрлам на ПЕС или ке си остнам на ФИФА е мое право(со ваква 12 ни во најлуди соништа не би играл ПЕС).Поебнтата ми беше да ти кажам дека не е исто чувството на играш пес со 10 лиги, и ФИФА со голем број лиценцирани лиги(а ти бараш уште повеќе).
Друг пат малку посмирено(изгледа те погодив па затоа така реагираше) несакам да навлегувам во кавга за очигледни работи.
Ако сеуште сакаш да ми леприцираш и навредуваш, следниот пат нема да бидам пријателски настроен
Човече види си го коментарот каков ти е, да е навредлив.. А јас ти кажав дека ги играм веќе добри десет години и можам сам да ја најдам разликата.. Јас само си пишав дека сакам да останат тие две лиги па и по можност да се додаде уште некоја.. Нигде не наредвав, ни пцуев дека треба да остат или да се додадат нови. Јас нигде не ни спомнав ПЕС, тоа после мене самите си додававте.. Ако сакаш да се караме нема проблем, имам искуство со нет насилџиите.:coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom