Fiesta Online (бесплатна MMORPG игра со над 2 милиони играчи)

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Долго време важеше за најиграна бесплатна MMORPG во светот. Денес иако се уште популарна и дефинитивно една од најпопуларните сепак го има загубено својот статус. Но сепак играта како игра е навистина фантастична. Поседувајќи голем број на сличности игранат нуди можност да го истражувате светот на Фиеста да извршувате quest сами или со гилда или пријатели. Карактерот го билдата постепено. За почеток можете да одберете една од 4-те основни класи fighter, mage, archer и cleric. Играта е навистина интересна и има се што е потребно за една РПГ игра. Едиствено што недостасува е водечка приказна која би се проследувала низ задачите, како и побрзо напредување на самиот карактер.

Си се пишал таму во тајтл Dark Lord Sauron а не играш Lord of the Rings Online? :)

Не а би салач само што ми е премногу голема за да симнам 11гига. Знам дека сега ја направија да биде бесплатна. Оваа е некако поекономична аи супер работи и кога ќе ми падне нетот на Dial-Up

--- надополнето ---

Без навреда, али на ова трошиш време ?!?

Да. Зошто имаш некоја подобра сугестија?

Тиња е играва пер -.-
Не е се у player base-от...радо би Conquer искрено....има МНОГУ поквалитетни бесплатни mmorpg.

[/COLOR]

Да. Зошто имаш некоја подобра сугестија?[/QUOTE]

Како што ти кажа и statusquo, има многу поквалитетни бесплатни MMORPG, побарај по форумов има од нив неколку спомнато т.е. има отворено теми за нив.

Испод чест ми е да кликнам на видеото, а камоли да ја играм играта. Истото важи и за Conquer, пошо горе прочитав дека некој ја навел како "квалитетна" алтернатива.

Тиња е играва пер -.-
Не е се у player base-от...радо би Conquer искрено....има МНОГУ поквалитетни бесплатни mmorpg.
conquer ти е mame 32 на интернет и само скокаш ко будала со човечето

--- надополнето ---

Долго време важеше за најиграна бесплатна MMORPG во светот. Денес иако се уште популарна и дефинитивно една од најпопуларните сепак го има загубено својот статус. Но сепак играта како игра е навистина фантастична. Поседувајќи голем број на сличности игранат нуди можност да го истражувате светот на Фиеста да извршувате quest сами или со гилда или пријатели. Карактерот го билдата постепено. За почеток можете да одберете една од 4-те основни класи fighter, mage, archer и cleric. Играта е навистина интересна и има се што е потребно за една РПГ игра. Едиствено што недостасува е водечка приказна која би се проследувала низ задачите, како и побрзо напредување на самиот карактер.

незнам дали знаеш и ако уште играш оваа пролет нова класа trikster eve i video

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom