Фер и не-фер плеј

• Креатор на темата Креатор на темата Nik20
  • Време на започнување Време на започнување

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.594
Поени од реакции
7.295
Локација
Велес
Сите видовме што направи Адебајор и како се однесуваше спрема неговите бивши играчи!
Овој клип е посветен на фер играта!
исто така и потегот на Ди Канио
еве нешто неферски
1252784377274.gif

Кој потег според вас е најнефер што сте го виделе досега и најфер?

Кој потег според вас е најнефер што сте го виделе досега и најфер?
Најфер е оној на Ди Канио...да не ти се верува од таков пргав играч не очекував ваков фер плеј. А за нефер, ужасно ме изнервира тој идиотот од Шкотска против Македонија. Не е дека против нас беше, но тие моменти кога се спуштаат на тоа ниво преку такви потези да направат нешто против очигледно подобриот противник...Само покажува незрелост, очај, глупост.

Најфер е оној на Ди Канио...да не ти се верува од таков пргав играч не очекував ваков фер плеј. А за нефер, ужасно ме изнервира тој идиотот од Шкотска против Македонија. Не е дека против нас беше, но тие моменти кога се спуштаат на тоа ниво преку такви потези да направат нешто против очигледно подобриот противник...Само покажува незрелост, очај, глупост.
Секако потегот на Браун е еден од најнефер потезите. Мене секогаш ќе ми остане во сеќавање еден меч на Вардар со Работнички. Тогаш еден играч на Вардар лежеше и се жалеше на повреда, играчите подзастанаа, но тоа не му пречеше на Неџипи (мислам не сум сигурен), да си продолжи со акцијата и да даде гол

она фамозното на Ди Канио уште од времето кога првпат го видов, а се сеќавам и беше прогласен за најфер потег на сезоната, никогаш не го гледав како некоја шанса за гол, посебно ако се земат во предвид тројцата одбранбени играчи околу него. доколку оној кој налета пред него, не ги видеше кренетите раце на Ди Канио да ја фати топката, со глава ептен "културно" ќе ја расчистеше со глава ситуацијата...

фер потег, од романската лига

Фер би го издвоил првиот клип.
А не фер сите така педерски намерно напраени работи.:smir:

Браво за Адебајор, така им треба кога го продадоа.

Ова ти се вика патетика. Затоа што го продале нека ги потепа. Па колку ли само играчи се имаат продадено па не се однесувале така. Очекувам сега и Ето да го испотепа играчите на Барселона, а и Ибрахимовиќ играчите на Интер, мислам дека тоа би било најфер

Не фер плеј онака што ми е во свежо сеќавање беше оној на Пепе против еден играч на Гетафе, го истероризира

Клошарски потег на неблагодарен човек.Криво ми е што не влегоа навивачите да ги скршат од ќотек

Еве како треба да се однесува вистински спортист.Таа сезона Батистута премина од Фиорентина во Рома

Клошарски потег на неблагодарен човек.Криво ми е што не влегоа навивачите да ги скршат од ќотек

Kaко и секој фудбалер што ја провоцира спротивничката публика.
Ај да зема намерно да промаши оти е бивш играч за нив?
Си има тим, си се радува. :)

Kaко и секој фудбалер што ја провоцира спротивничката публика.
Ај да зема намерно да промаши оти е бивш играч за нив?
Си има тим, си се радува. :)

Не-мој! Многу ме нервира необјективност синко. Дава гол, и претрчува цел терен, за да се спушти на колена пред противничките навивачи. Адебајор играше минатата сезона за Арсенал нели? Очигледна е фрустрираноста негова. Опинок.

Јас да сум на чело на Манчестер Сити, ќе го казнам утакмица или две неиграње. Ми го уништува реномето на клубот. Сељачиште.

Не-мој! Многу ме нервира необјективност синко. Дава гол, и претрчува цел терен, за да се спушти на колена пред противничките навивачи. Адебајор играше минатата сезона за Арсенал нели? Очигледна е фрустрираноста негова. Опинок.

Јас да сум на чело на Манчестер Сити, ќе го казнам утакмица или две неиграње. Ми го уништува реномето на клубот. Сељачиште.

Хех. Си има принципи човекот. Не е роботизирано војниче, кај да го пуштат - таму да пука.
Несака да се осеќа како обично парче месо. Кој не би бил фрустриран.

Што се реномето тиче, одлука на Манчестер Сити, ама со оглед на резултатот, би му дозволил да си го направи кефот.
Ако тоа го прави среќен - нека му е. :toe:

Хех. Си има принципи човекот. Не е роботизирано војниче, кај да го пуштат - таму да пука.
Несака да се осеќа како обично парче месо. Кој не би бил фрустриран.

Што се реномето тиче, одлука на Манчестер Сити, ама со оглед на резултатот, би му дозволил да си го направи кефот.
Ако тоа го прави среќен - нека му е. :toe:

Епа затоа постојат зборовите фер и нефер плеј. :) И јас би му дозволил да си го направи меракот, ама на видео игрици дома. Затоа и жолт картон си доби од судијата. Нека си го направи меракот, ама никогаш нема да стигне до великаните. Такви како него играчи имало и ќе има со лопата да ги ринеш.

Не мора да покажеш почит кон некој што ти давал баснословна плата, можеш да дадеш гол против тој некој, да го бациш амблемот на својот сегашен клуб, да покажеш срце со прстите кон трибините, и пораката е пренесена. Вака, Арсенал сигурно вика, боље шо го откачивме, не ни треба ваков.

Тоа што покажува дека е невоспитан и идиот, е само негово. Ќе си го носи вечно. :)

Не фер плеј онака што ми е во свежо сеќавање беше оној на Пепе против еден играч на Гетафе, го истероризира

Ова само беше за никогаш да не заигра сељак смрден оди на забно да ти ебам заблето.
Доста фер плеј е тоа од Батистута од Ди Канио и од играчите на Ајакс во првиот клип.

1. Епа затоа постојат зборовите фер и нефер плеј. :) И јас би му дозволил да си го направи меракот, ама на видео игрици дома. Затоа и жолт картон си доби од судијата. Нека си го направи меракот, ама никогаш нема да стигне до великаните. Такви како него играчи имало и ќе има со лопата да ги ринеш.

2.Не мора да покажеш почит кон некој што ти давал баснословна плата, можеш да дадеш гол против тој некој, да го бациш амблемот на својот сегашен клуб, да покажеш срце со прстите кон трибините, и пораката е пренесена. Вака, Арсенал сигурно вика, боље шо го откачивме, не ни треба ваков.

Тоа што покажува дека е невоспитан и идиот, е само негово. Ќе си го носи вечно. :)

1. Aбе :) постојат зборовите чесност, хуманост па види го ти светот.
И не ти ја сфаќам поделбава, какви играчи? Фудбалот е игра. За која треба талент. Не гледам што придонесува ако си душа од човек. Скилот го прави играчот, не некоја плус особина во карактер.

2. Друже, кога збориме за објективноста.. друго е кога гледаме зад магичната кутија нели, многу фактори влијаат. Дури коментаторот може да ти наметне став. Стај се во негова кожа, и претпстави што се случувало. Луѓе сме, и ако е бил изреволвиран, додуша искрено го сфаќам. Да сум Пандев и да играм за друг клуб, и дадам гол на Лацио исто би постапил. Јебеш га, расипано човештво. Реверзибилно? Не. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom