- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.460
- Поени од реакции
- 26.796
Дека толку широк распон на емоционални испади не прилега на човечко суштество што има многу постабилен хормонски сооднос во организмот.Хахах, биди маж, што треба тоа да значи?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дека толку широк распон на емоционални испади не прилега на човечко суштество што има многу постабилен хормонски сооднос во организмот.Хахах, биди маж, што треба тоа да значи?![]()
Не, треба да станеш и да се бориш.Не, не треба.
Треба да останеш елоквентен и цивилизиран.
Не се караме како млад брачен пар, туку дискутираме. Ама нема поента понатака, имај убав ден!
Немаше емоционален испад, само ме зачуди тоа што од една страна ги игнорира провокациите упатени кон мене, а не ги игнорира провокациите од моја страна упатени кон членот кој се мачи да состави една реченица.Дека толку широк распон на емоционални испади не прилега на човечко суштество што има многу постабилен хормонски сооднос во организмот.
Супер. И од тоа треба да извлечеш заклучок. Дури и феминистките очекуваат од мажот да се однесува како маж.Немаше емоционален испад, само ме зачуди тоа што од една страна ги игнорира провокациите упатени кон мене, а не ги игнорира провокациите од моја страна упатени кон членот кој се мачи да состави една реченица.
Не како маж како човек а не како говедоСупер. И од тоа треба да извлечеш заклучок. Дури и феминистките очекуваат од мажот да се однесува како маж.
Јас лично сакам да зборувам за тие права кои им се или ви се скратени. Сега имаме и конечно анкета за нашето општество, со размислување на нашите граѓани, и тоа како одговориле мажите и како одговориле жените. Тоа што цело време одат на деструктивност, јас не можам ништо.Темава не е за лични препирки, таквите решете ги преку приватна порака. Опомена пред казнени.
Фала!
Претпоставувам дека не работиш. Како оди тоа, одиш по улица и прашуваш " дали сакаш секс"? Каков е скорот?Некултурно е маж да не понуди секс на женско, у било која прилика. Дали на работно место или другде. А дали жената ке прифати тоа е нојна одлука.![]()
Не бе друже, не мислев така - да одиш по улица и да прашуваш дали сакаш секс? тоа се вика на курви у дистрикт. Само проста маса иде и така бара секс.Претпоставувам дека не работиш. Како оди тоа, одиш по улица и прашуваш " дали сакаш секс"? Каков е скорот?
Рече " во било која прилика", улицата е прилика. Оној што проси, не бира место и време, гледа да земе нешто од било кој човек, ако ми ја разбираш метафората.Не бе друже, не мислев така - да одиш по улица и да прашуваш дали сакаш секс? тоа се вика на курви у дистрикт. Само проста маса иде и така бара секс.![]()
Мене "работно место" повеќе ме погоди....Рече " во било која прилика", улицата е прилика. Оној што проси, не бира место и време, гледа да земе нешто од било кој човек, ако ми ја разбираш метафората.![]()