- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.639
Да не имаш замешано ти прсти?![]()
Не ми оди во прилог.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не имаш замешано ти прсти?![]()
Што не се пофалите дека ОН ја одбрале Саудиска Арабија да ги застапува женските права од 2018 до 2022?
http://www.abc.net.au/news/2017-04-...mens-council-gender-equality-concerns/8469258
Кокошки....најбитен настан кој треба да се посети на феминистичкиов фестивал е предавање за вагинален оргазам. Пази, бога ти, жените се нерамноправни, угнетени, граѓани од втор ред, али најбитно нешто за кое што треба да се образуваат е вагиналниот оргазам.
Што не се пофалите дека ОН ја одбрале Саудиска Арабија да ги застапува женските права од 2018 до 2022?
http://www.abc.net.au/news/2017-04-...mens-council-gender-equality-concerns/8469258
На денешен ден, во 1943. година, во битката на Сутјеска, покрај другото, загинаа околу 600 партизанки во ден - два борба за време на фашистичката офанзива, што е незабележан губиток на жени-борци во историјата на војните. Ова е една од пресвртниците во НОВЈ, кога е разбиена огромна воена сила на фашистите и пробиен е нивниот обрач.
Слава им.
Феминистки, имате од кого да учите, срам да ви биде.
Цитатов си е на место и тука нема муабет. Ме интересираат размислувањава на лајкувачите, лајкувате затоа што се плукаат феминистките или затоа што сте среќни дека жени не земале пушки да стрелаат по луѓе со фашистички размислувања?![]()
Сега дефинирај го поимот "фашистички размислувања"Ок, и?
Сега дефинирај го поимот "фашистички размислувања"
Цитатов си е на место и тука нема муабет. Ме интересираат размислувањава на лајкувачите, лајкувате затоа што се плукаат феминистките или затоа што сте среќни дека жени не земале пушки да стрелаат по луѓе со фашистички размислувања?![]()
Мојот лајк се должи на придонесот на тие жени во крајниот исход.
Знам на што се должи твојот лајк, другиве ми беа чудни зошто лајкнаа. Особено другар ми, муџахединот. Со тие размислувања претпоставувам дека лајкот му е од среќа што не земала некоја да го стрела.