- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 19.575
- Поени од реакции
- 23.479
Е сега од ко се едитира, арен хахахаMozis da mi posocis vo postot kade napraviv gramaticki greski. Te molam , moram da znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е сега од ко се едитира, арен хахахаMozis da mi posocis vo postot kade napraviv gramaticki greski. Te molam , moram da znam.
I da go editirav, a ne go editirav, prvo ke pisese deka postot e editiran, i mnogu pobitno od to, originalniot post ke sedi vo tvojot kaj so si me citirala , sum go editiral ili ne. Bez majtap, bistra si ko jogurtЕ сега од ко се едитира, арен хахаха

За тебе сум АристотелI da go editirav, a ne go editirav, prvo ke pisese deka postot e editiran, i mnogu pobitno od to, originalniot post ke sedi vo tvojot kaj so si me citirala , sum go editiral ili ne. Bez majtap, bistra si ko jogurt![]()
Еве промтот ако ти е пофино такаArno so postoi Ai to inaku ne ke mozevte da se izrazite![]()
Преведи му, кај ќе те разбериЕве промтот ако ти е пофино така
Image of internet warrior with bold head older that 35 in front of computer from his kids room.
His mother, old woman is bringing him lunch but he is looking at the monitor.
The camera is behind the monitor, the man is bold but with little hair at the sides, his mother is worried about him, he has a bit angry face with closed mouth, he is fat and has no girlfriend, we need to see " 137! " on his t-shirt
Aristotel, uste cekam da mi gi posocis gramatickite greski.Преведи му, кај ќе те разбери
WooowЕве промтот ако ти е пофино така
Image of internet warrior with bold head older that 35 in front of computer from his kids room.
His mother, old woman is bringing him lunch but he is looking at the monitor.
The camera is behind the monitor, the man is bold but with little hair at the sides, his mother is worried about him, he has a bit angry face with closed mouth, he is fat and has no girlfriend, we need to see " 137! " on his t-shirt

Ти цел грешка на природата си, треба годишен да земам за да те испрајме.Aristotel, uste cekam da mi gi posocis gramatickite greski.
Автоматски споено мислење:
Wooow![]()
Ne mora godisen, samo posoci mi gi gramatickite greski vo postot. 5 min rabota, za takva bistrina ko tebe i 2 min se mnogu ama aj neka bega nesto.Ти цел грешка на природата си, треба годишен да земам за да те испрајме.

Штеф, не знам дали пред детето излезе од Фудбал. Не можев да те поврзам со феминизам, ни со политика. Доаѓаше со копачките во Фудбал, 24/7, до последно, да се инаетиш да некоја тривијалност. Онака без емоција, чист инает. И не може да ти се докаже дека тревата е зелена, а небото е сино. Не знам дали некој некогаш успеал да ти докаже нешто. Општо, на форумов знам дека не. И јас сум инает, ама знам да кажам фак ит, не вреди времето. Ти не, ако треба нема да спиеш, ама ќе се докажуваш. Стефи Филозофо.Ти цел грешка на природата си, треба годишен да земам за да те испрајме.

Ни АИ не може да се носи со интелигенцијата на Рон, мислам дека треба нему да му дадеме да ги извршува овие задачи.АИ се крсти кога му сугерираме како да го илустрира![]()
На форумов, во буквална смисла. Доволно е темата да ја прочита некој неколку страни и ќе увиди колку не сме еволуирале воопшто.Штеф, не знам дали пред детето излезе од Фудбал. Не можев да те поврзам со феминизам, ни со политика. Доаѓаше со копачките во Фудбал, 24/7, до последно, да се инаетиш да некоја тривијалност. Онака без емоција, чист инает. И не може да ти се докаже дека тревата е зелена, а небото е сино. Не знам дали некој некогаш успеал да ти докаже нешто. Општо, на форумов знам дека не. И јас сум инает, ама знам да кажам фак ит, не вреди времето. Ти не, ако треба нема да спиеш, ама ќе се докажуваш. Стефи Филозофо.
И од која причина се вкрсти твојот меч со нечив штит, каде гледаш дека жената во општеството е запоставена, деградирана, омаловажена или дискриминирана? Кои права треба да ги добие, дали некои треба да и бидат унапредени? Ме интересира мислење, тоа е темата, нема да ти реплицирам. Ветувам!
Ни АИ не може да се носи со интелигенцијата на Рон, мислам дека треба нему да му дадеме да ги извршува овие задачи.
Рон, ај отвори и е-маил на Стефи!

Зборувам некогаш и сега. Сега секаде те има, тогаш само во Фудбал.Инаку на фудбал уште сум активна, кузнај кај читаш ти![]()

Маж шо не гледа фудбал или е педер или е нетокму@PloTwist lesno e da izigravas pameten vo temi za blagoretardirani kako fudbal na primer, ednostavno nema koj da ti vrati
E tuka gospozata se zaeba. Niti ova e tema za fudbal, niti jas sum Ron![]()
Или нетокму педерМаж шо не гледа фудбал или е педер или е нетокму

Или нетокму беќар, ко Владе на примерИли нетокму педер![]()