Феминизам!

• Креатор на темата Креатор на темата Птичји Грип
  • Време на започнување Време на започнување
Е сега од ко се едитира, арен хахаха
I da go editirav, a ne go editirav, prvo ke pisese deka postot e editiran, i mnogu pobitno od to, originalniot post ke sedi vo tvojot kaj so si me citirala , sum go editiral ili ne. Bez majtap, bistra si ko jogurt :facepalm:

I da go editirav, a ne go editirav, prvo ke pisese deka postot e editiran, i mnogu pobitno od to, originalniot post ke sedi vo tvojot kaj so si me citirala , sum go editiral ili ne. Bez majtap, bistra si ko jogurt :facepalm:
За тебе сум Аристотел

Arno so postoi Ai to inaku ne ke mozevte da se izrazite :pos:
Еве промтот ако ти е пофино така

Image of internet warrior with bold head older that 35 in front of computer from his kids room.

His mother, old woman is bringing him lunch but he is looking at the monitor.

The camera is behind the monitor, the man is bold but with little hair at the sides, his mother is worried about him, he has a bit angry face with closed mouth, he is fat and has no girlfriend, we need to see " 137! " on his t-shirt

Image of internet warrior with bold head older that 35 in front of computer from his kids room.

The camera is behind the monitor, the man is bold but with little hair at the sides, his mother is worried about him, he has a bit angry face with closed mouth, he is fat and has no girlfriend, we need to see " 137! " on his t-shirt
Преведи му, кај ќе те разбери

Преведи му, кај ќе те разбери
Aristotel, uste cekam da mi gi posocis gramatickite greski.
Автоматски споено мислење:

Wooow :facepalm:

Aristotel, uste cekam da mi gi posocis gramatickite greski.
Автоматски споено мислење:

Wooow :facepalm:
Ти цел грешка на природата си, треба годишен да земам за да те испрајме.

Ne mora godisen, samo posoci mi gi gramatickite greski vo postot. 5 min rabota, za takva bistrina ko tebe i 2 min se mnogu ama aj neka bega nesto.

Nisto, Aristotel ja prodade kucata. Smeni si go avatarot vo nesto poprikladno, kako ova na primer, da ti odgovara na bistrinata
1000008691.jpg

Patem receno vaka izgleda koga se editira post, o ti bistrino nad bistrinite :facepalm:
1000008694.jpg

Последно уредено:
Штеф, не знам дали пред детето излезе од Фудбал. Не можев да те поврзам со феминизам, ни со политика. Доаѓаше со копачките во Фудбал, 24/7, до последно, да се инаетиш да некоја тривијалност. Онака без емоција, чист инает. И не може да ти се докаже дека тревата е зелена, а небото е сино. Не знам дали некој некогаш успеал да ти докаже нешто. Општо, на форумов знам дека не. И јас сум инает, ама знам да кажам фак ит, не вреди времето. Ти не, ако треба нема да спиеш, ама ќе се докажуваш. Стефи Филозофо. :love:

И од која причина се вкрсти твојот меч со нечив штит, каде гледаш дека жената во општеството е запоставена, деградирана, омаловажена или дискриминирана? Кои права треба да ги добие, дали некои треба да и бидат унапредени? Ме интересира мислење, тоа е темата, нема да ти реплицирам. Ветувам! :backa:
АИ се крсти кога му сугерираме како да го илустрира :LOL:
Ни АИ не може да се носи со интелигенцијата на Рон, мислам дека треба нему да му дадеме да ги извршува овие задачи.

Рон, ај отвори и е-маил на Стефи!

Штеф, не знам дали пред детето излезе од Фудбал. Не можев да те поврзам со феминизам, ни со политика. Доаѓаше со копачките во Фудбал, 24/7, до последно, да се инаетиш да некоја тривијалност. Онака без емоција, чист инает. И не може да ти се докаже дека тревата е зелена, а небото е сино. Не знам дали некој некогаш успеал да ти докаже нешто. Општо, на форумов знам дека не. И јас сум инает, ама знам да кажам фак ит, не вреди времето. Ти не, ако треба нема да спиеш, ама ќе се докажуваш. Стефи Филозофо. :love:

И од која причина се вкрсти твојот меч со нечив штит, каде гледаш дека жената во општеството е запоставена, деградирана, омаловажена или дискриминирана? Кои права треба да ги добие, дали некои треба да и бидат унапредени? Ме интересира мислење, тоа е темата, нема да ти реплицирам. Ветувам! :backa:

Ни АИ не може да се носи со интелигенцијата на Рон, мислам дека треба нему да му дадеме да ги извршува овие задачи.

Рон, ај отвори и е-маил на Стефи!
На форумов, во буквална смисла. Доволно е темата да ја прочита некој неколку страни и ќе увиди колку не сме еволуирале воопшто.

Инаку на фудбал уште сум активна, кузнај кај читаш ти :)

@PloTwist lesno e da izigravas pameten vo temi za blagoretardirani kako fudbal na primer, ednostavno nema koj da ti vrati :toe:
E tuka gospozata se zaeba. Niti ova e tema za fudbal, niti jas sum Ron :sneaky:
P.s sega ocekuvame klasicna feministicka poddrska od ostanatite gospozi na forumot posto jbg klasika, se drzat ko siptаri na protest. Ocekuvano vo presret ke im izlezat i isfeminiziranite mazista na forumot.
Na istoku stare price, na zapadu nista novo :D

Последно уредено:
Инаку на фудбал уште сум активна, кузнај кај читаш ти :)
Зборувам некогаш и сега. Сега секаде те има, тогаш само во Фудбал.
Стефи-некој-Стефи-Стефи (самата си реплицира кога нема со кого да се кара) - некој-некој-Стефи (реплика и на двајцата)-некој-Стефи... Знам дека си активна во Фудбал, на секоја страна, буквално. :D

Не е деморализирање, продолжи само така. :backa:

пи.ес. Знам дека не сум еволуиран, имам средновековни сфаќања. :)

Back
На врв Bottom