- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
@Ставрогин се гледа дека немаш клецнато одамна. Жената е магична и мудра.
Ти биде умен да не те направат од Brav2, Brav3.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Ставрогин се гледа дека немаш клецнато одамна. Жената е магична и мудра.
Ти биде умен да не те направат од Brav2, Brav3.
![]()
Ставро, дали ти тоа сериозно побара на феминистичка тема некоја девојка да почне да ти се правда и да ти дава отчет за делата кои ги прелистала и успат ДА ЈА ПРЕСЛУШАШ што научила?
Или го направи ова со умисла, знаеше дека нема да се најде некоја будала што ќе се стави на испит пред тебе, па ќе го искористиш тоа за да потврдиш дека, ете, нема жени кои се компетентни за ова?
Успат, тврдењето дека НЕМА жени кои се заинтересирани за филозофија е тотален апсурд и ми е многу чудно што тоа доаѓа од оупен мајндед човек, како што самиот се нарекуваш.
Какво црно правдање, ќе си поприкажеме малку за филозофијата, како две зрели и интелектуално равноправни едники.![]()
...Успат, тврдењето дека НЕМА жени кои се заинтересирани за филозофија е тотален апсурд...
Не заинтересирани за филозофија туку филозофи. Десет пати е потенцирано. Не учителки, не заинтересирани, туку филозофи. Остај ја пушката и читај внимателно.
Јас не сум запознал ниту една, ама БУКВАЛНО ниту една жена која имала genuine интерес за било што друго настрана од машко женските односи. Жените се потполно, комплетно, безнадежно ненадарени за уметност, филозофија, наука и за сите оние чудесии под капата небеска. Може да се преправа извесно време дека ја интересира нешто од ова, се додека тоа ја носи до саканата цел, односно мажот. Цел живот на жените, сите нивни интереси секогаш се сведуваат на една иста работа, маж, секс, наследство, бебе.
....posle nekoj den na devojka mi i se pozaliv kako sum pominal minatiote denovi ,Nejziniot odgovor bese-Maz si ili so si!...
Може, може. Moжеби жените не успеваат бидејќи се покомплексни.![]()
Во чест на вчерашниот ден и муабетот од пред некоја страна.
![]()
Претходно сакав да се надоврзам на муабетот и да зборувам за шведската кралица Кристина... Изгубив желба! Кој го интересира нека гугла.
Во чест на вчерашниот ден и муабетот од пред некоја страна.
![]()
Претходно сакав да се надоврзам на муабетот и да зборувам за шведската кралица Кристина... Изгубив желба! Кој го интересира нека гугла.