Да си ми жив и здрав..Оставете го девојчето на раат.Барем се обидела нешто да направи во животот,да остави позади себе. А вие?? Ископлексирани деца кои по цел ден дремат на интернет и фаќаат сеири а не се гледаат првин себе си!
Ние седиме на интернет зашто знаеме дека никогаш нема да ја стигнеме вредноста која ја има Наде и затоа сеа ја хејтаме по форуми зашто тоа ни е најблиску до остварување на нашите животни желби да бидеме охридски пејачки во спот качени на глисер.Оставете го девојчето на раат.Барем се обидела нешто да направи во животот,да остави позади себе. А вие?? Ископлексирани деца кои по цел ден дремат на интернет и фаќаат сеири а не се гледаат првин себе си!
Ќе ти дадам и јас...Да си ми жив и здрав..
Ааааааа ви го плесна од убајни..како не ви е срам,цел ден пред интернет,само фаќате сеири..барем се труди девојчето бе.Па што?
И се може..
Браво бе Бранко,ќе ти дадатм зелемко за ова сеа..:pos2:
А не е така? Што кур ти има згрешено девојчето,па од уста да не ја вадиш? Кога ќе те видам тебе на интернет,па макар и на магаре качен?Ние седиме на интернет зашто знаеме дека никогаш нема да ја стигнеме вредноста која ја има Наде и затоа сеа ја хејтаме по форуми зашто тоа ни е најблиску до остварување на нашите животни желби да бидеме охридски пејачки во спот качени на глисер.
:pos2::pos2::pos2:Ние седиме на интернет зашто знаеме дека никогаш нема да ја стигнеме вредноста која ја има Наде и затоа сеа ја хејтаме по форуми зашто тоа ни е најблиску до остварување на нашите животни желби да бидеме охридски пејачки во спот качени на глисер.
А од каде мера за успешност е тоа да се има спот на локална телевизија?Ќе ти дадам и јас...
А не е така? Што кур ти има згрешено девојчето,па од уста да не ја вадиш? Кога ќе те видам тебе на интернет,па макар и на магаре качен?
Ја не реков дека е успешна,само пробала да биде,ама не е.Ама тоа не значи дека сега треба душата да ја извадиме и 20 и кусур страници со нејзе мајтап да тераме,кога и ние не сме ништо подобри.А од каде мера за успешност е тоа да се има спот на локална телевизија?
Ти ја немаш видено темата за ремет на фејсбук,пријатели и мајспејс профили, таму ќе го видиш дното шо го допира човековата простота.Ја не реков дека е успешна,само пробала да биде,ама не е.Ама тоа не значи дека сега треба душата да ја извадиме и 20 и кусур страници со нејзе мајтап да тераме,кога и ние не сме ништо подобри.
Збори за себе...Ја не реков дека е успешна,само пробала да биде,ама не е.Ама тоа не значи дека сега треба душата да ја извадиме и 20 и кусур страници со нејзе мајтап да тераме,кога и ние не сме ништо подобри.
Истите луѓе се тука и таму,така да јасно ми е.Само знам дека никој не заслужува такво понижување,без разлика што и да направил.Ти ја немаш видено темата за ремет на фејсбук,пријатели и мајспејс профили, таму ќе го видиш дното шо го допира човековата простота.
А те боли.. А како ќе се осеќаш некој по цел ден да те навредува?Збори за себе...
Очигледно не си ја слушнал песната, како ќе се осеќаш некој да ти нанесува таква болка на слухот?А те боли.. А како ќе се осеќаш некој по цел ден да те навредува?