Fast Food "Снупи" Велес

• Креатор на темата Креатор на темата Duduk
  • Време на започнување Време на започнување

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
100
Сигурно можда сте чуле за сендвичарава која се наоѓа во Велес, сега последниов пат кога бев во Велес пред 1 недела бев да јадам во Снупи, и стварно можам да потврдам дека ако отворат ваква некоја во Скопје, има да ги скине и 7ца и Кинг Бургер и Мc Gomnars, и Чичко Стоилко и сите.. значи услугата им е ПЕРФЕКТНА.нешто како мини ресторант е, со келнерки сјајно! .. цените одлични предобри, а пак сендвичите се неверојатно добри, сте јаделе ли некад тука, кога сте биле во Велес? или ако сте од Велес.. можете ли да направите некоја споредба од Снупи и 7ца пример....

А зашто мислиш ако отворат во Скопје дека цените ќе им се исти?
Не би се сложил.

Како планираат да ги скинат кога не знаат што е Чикенбургер?
Али добро, пиците им се сосема солидни :)

Како планираат да ги скинат кога не знаат што е Чикенбургер?
Али добро, пиците им се сосема солидни :)
Де кажи една рецензија,како го виде,ете ти си бил.

Не споредујте со Седмица ве молам, таму барем знам дека плаќам за квалитет.
Тостовите се ужасни, сендвичите не толку, скарата(не е тоа шо беше) и алкохолот ги поскапеа откако видеа дека идат скопјани.
Може на авторов на темава му се свиѓало пиченцето шо го служело па автоматски мора и сендвичот да му се свиѓа. :)

Не споредујте со Седмица ве молам, таму барем знам дека плаќам за квалитет.
Тостовите се ужасни, сендвичите не толку, скарата(не е тоа шо беше) и алкохолот ги поскапеа откако видеа дека идат скопјани.
Може на авторов на темава му се свиѓало пиченцето шо го служело па автоматски мора и сендвичот да му се свиѓа. :)
Е како може толкава разлика?Од фалење со сите суперлативи до такво кудење од тебе?

Чичко Стоилко никој не го кине!!!
-Имаат квалитет Снупи,ама никој не може да каже како ќе се снајдат во Скопје АКО отворат...Ако одат во СК со моменталните цени,растур ќе направат...Ама нема да одат со истите:)

Де кажи една рецензија,како го виде,ете ти си бил.
Сум бил неколку пати, односно - речиси секогаш кога идам во Велес.
И тоа баш поради тоа што важи за најдобрата и најугледната сендвичара/пицерија во Велес. Барем така ми ја имаат претставено велешани :)

Убаво и пространо место, но со не толку бистар персонал... Или нема да се разбереме во нарачката, или ќе ти експлодира главата од воздржување да не пукнеш од смеа пред келнерката. Повеќе вакви случки имало во Снупи, а тоа може да го потврдат и други форумџии од тука - како Бушав на пример :)

Зачуден бев само поради тоа што немаа слушнато за Чикенбургер. Јас и не сум некој љубител на хамбургерите, па кога јадам сендвич, најчесто јадам сендвич со пилешки стек - нели, насекаде познат како Чикенбургер. Кога нарачав Чикенбургер последниот пат ваква беше реакцијата на келнерката:

Јас: "За мене еден чикенбургер"
Таа: "Молам?"
Јас: "Чикенбургер за мене"
Таа: "Мислите Чики?"
Јас: "Не, не... Чикенбургер"
Таа: "Не разбирам..."
Јас: "Чикенбургер, со пилешки стек, помфрит..."
Таа: "Аааа... Пилешки стек не правиме"
Јас: "Океј, а што е тоа Чики уствари?"
Таа: "Сендвич со јајца..."
Јас: "Океј, една мала капричиоза за мене"

Ама битно имаат Чики : )))
-Имаат квалитет Снупи,ама никој не може да каже како ќе се снајдат во Скопје АКО отворат...Ако одат во СК со моменталните цени,растур ќе направат...Ама нема да одат со истите:)

Чичко Стоилко одамна скина... Сендвичите се тиња. Таму јадат речиси и не јадат скопјани.
Ќе помине некој од друг град низ центар гладен, ќе види Чичко Стоилко и ќе купи сендвич... Така опстојува таа сендвичара :)

Седмица е неприкосновена за сендвичи. Али, скапи се у курац. 140 денари Чикенбургер :nesvest:

Збориме за Стоилко во редот со Нино,трафиките?

Чики:pos2:

Имаше дешавка во Снупи ко бев летово.
Нарачувам тост и внатре ко ќе видам, лист (мислам ловоров оти беше) од оние што стојат во теглата со печурките, и нејќев да напраам скандал или да се расправам, после ко видоа вработените се отепаа извинувајќи, ама тоа е, сигурно не го ставиле намерно мамата. Се дешава.

Па има ли друг Стоилко?:helou:
Искрено секогаш се прашував да не има можеби и уште некој што не го знам зашто многу го величеа:)
Не ми се допаѓаат,најискрено.
Едино во Кинг бургер не сум јадел да дадам суд.

Снупи може владее у Велес али навака ... ризик јак , мила душа

:pos:
:а: Чики - сендвич со :jaj:

:vozbud:

Имаше дешавка во Снупи ко бев летово.
Нарачувам тост и внатре ко ќе видам, лист (мислам ловоров оти беше) од оние што стојат во теглата со печурките, и нејќев да напраам скандал или да се расправам, после ко видоа вработените се отепаа извинувајќи, ама тоа е, сигурно не го ставиле намерно мамата. Се дешава.
Не е страшно ако бил лорберов лист,се јаде иначе не би го ставале во јадење.Е сеа ако имале задна намера:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom