Де кажи една рецензија,како го виде,ете ти си бил.
Сум бил неколку пати, односно - речиси секогаш кога идам во Велес.
И тоа баш поради тоа што важи за најдобрата и најугледната сендвичара/пицерија во Велес. Барем така ми ја имаат претставено велешани
Убаво и пространо место, но со не толку бистар персонал... Или нема да се разбереме во нарачката, или ќе ти експлодира главата од воздржување да не пукнеш од смеа пред келнерката. Повеќе вакви случки имало во Снупи, а тоа може да го потврдат и други форумџии од тука - како Бушав на пример
Зачуден бев само поради тоа што немаа слушнато за Чикенбургер. Јас и не сум некој љубител на хамбургерите, па кога јадам сендвич, најчесто јадам сендвич со пилешки стек - нели, насекаде познат како Чикенбургер. Кога нарачав Чикенбургер последниот пат ваква беше реакцијата на келнерката:
Јас: "За мене еден чикенбургер"
Таа: "Молам?"
Јас: "Чикенбургер за мене"
Таа: "Мислите Чики?"
Јас: "Не, не... Чикенбургер"
Таа: "Не разбирам..."
Јас: "Чикенбургер, со пилешки стек, помфрит..."
Таа: "Аааа... Пилешки стек не правиме"
Јас: "Океј, а што е тоа Чики уствари?"
Таа: "Сендвич со јајца..."
Јас: "Океј, една мала капричиоза за мене"
Ама битно имаат Чики : )))
Чичко Стоилко никој не го кине!!!
-Имаат квалитет Снупи,ама никој не може да каже како ќе се снајдат во Скопје АКО отворат...Ако одат во СК со моменталните цени,растур ќе направат...Ама нема да одат со истите
Чичко Стоилко одамна скина... Сендвичите се тиња. Таму јадат речиси и не јадат скопјани.
Ќе помине некој од друг град низ центар гладен, ќе види Чичко Стоилко и ќе купи сендвич... Така опстојува таа сендвичара
Седмица е неприкосновена за сендвичи. Али, скапи се у курац. 140 денари Чикенбургер :nesvest: