Far Cry 2

• Креатор на темата Креатор на темата dr.neo
  • Време на започнување Време на започнување
^Абе ти напиши ја твојата приказна, напишо што се случи меѓу тебе и пријателчињата во Лелек 2. Јас само сакам да слушнам нема да се противам.

---

Инаку да дополнам во моето фалење на играва, таа е една од ретките чиј наслов многу си одговара на тоа што се случува во неа.

Искрено мене ми се допаѓа играва, обично нејќам FPS игри од ваков тип, али имаше нешто што ме влечеше да ја свтрам 2 пати :)
BTW Снајпер + LMG = FTW комбинација, со оваа комбинација дватапи ја свртев цела игра, и е многу ефективна.

Уф јака игра многу,ја играв едно две години и ја свртев може 5-6 пати,само се зезнав пред едно два месеца не сакајќи вклучив некој апдејт за неа или кој го знае што беше,па сетне не можев ја ја стартувам оти ми бараше некој пас или крак,барав кракна нет но не можев да најдам неколку дена и на крај се изнервирав и ја анинсталирав.

Ама сега ќе ја најдам пак од еден пријател и пак ќе ја крстарам Африка,ептен ме бендисуваше играта,беа малку глупи и неинтелигентни тие клошарите што ги тепаш ама се на се квалитетна авантуристичка игра.
Единствено не ме бендисуваше крајот,доста глупо завршување.

Ама сега ќе ја најдам пак од еден пријател и пак ќе ја крстарам Африка,ептен ме бендисуваше играта,беа малку глупи и неинтелигентни тие клошарите што ги тепаш ама се на се квалитетна авантуристичка игра.
Единствено не ме бендисуваше крајот,доста глупо завршување.
Далеку е од лош крајот,напротив има прилично солиден крај кој е доста реалистичен за разлика од повеќето игри каде приказната завршува како стандарден американски филм.Да не се изостави гејмплејот играва има прилично реалистична приказна.Оваа е една од ретките open world FPS игри кои што сум ги играл со мерак и еден од ретките случаеви каде што се сложувам со мислењето на bibil:) .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom